Daha once konu acmistim 11 senelik evlilik 10 yaşında ve 2 yaşında iki cocuğum var.
Kısaca ozet gecmek gerekirse bayram tatili icin ailemin yanina geldiğimizde eşimle kavga ettik hakaretler havada ucustu ve o eve dondu.
Sonuc olarak gunlerdir duşunuyorum boşanma konusunu. Avukatla bugun sadece telefonda goruştuk. Bu hafta ici yuzyuze goruşeceğiz.
Ona soramadigim sizlere sormak istedigim sorular var.
Eşimle başka menlekette yaşıyoruz. Ve duğun cd leri eve aldigim esyalarin (ceyiz) faturalari hepsi evde.
Ben eğer esime boşanma davası acarsam bunlar bana lazım olacak.
Avukat isterseniz eşinizi arayip anlaşmalı boşanma konusunu teklif edin dedi.
Şimdi ben esimi ararsam o da boş durmaz bir avukata gider ve o delilleri yok edebilir. Ama benimde 2 yaş bebegim kimsenin yanında kalmadigi icin gidip onları alabilecek durumum yok. Bebekle gitsem 18 saatlik yol. Ucakla aktarmayla gitsem 8 10 saat. Tabi bunlar bahane değil. En buyuk korkum orada cocugu elimden alması almasa bil e buyuk kavga cıkar ve cocugun bunlara şahit olması. Ben bu durumda cok akillica davranmak ve mantıklı hareket etmek istiyorum. Fevri davranarak kaybetmek istemiyorum.
Bu arada eşimle boşanmama ailem karşı anlayacaginiz esyalari almaya giderken bile daha evde buyuk kaos yaşanacak .
Cok buyuk bir hayat mucadelesi beni bekliyor. Bu davadan cok yara alarak cikacagim eger hayatta kalirsam belki daha guzel bir hayat beni bekliyor olacak. Ama suan hem korkuyorum hem uzuluyorum cok degisik duygular icindeyim.
Hakkimda hayirlisi olsun. Sizden de guzel fikirler bekliyorum.
Eşim gideli 1 hafta oldu ve daha cocuklarini bile 1 kez aramadı.