iyi aksamlar hanimlar niyetim kamu spotu formatinda bi konu acmak degil ama gercekten artik sinirimi bozan bir konu hakkinda icimi dokmek istiyorum. Derdim cocuk parklarinda sigara icilmesi! Cocuklarim az disari ciksin biraz eglensinler diye parka goturuyorum her seferinde mutlaka birileri burnumuzun dibinde sigara iciyor oluyor. Bir kac kez uyarida bulundum ama nereye kadar. Bu sorumsuz ve bencil insanlarin hangi birine laf anlatacagimi sasirdim. Kavga etmememek icin kendimi zor tutuyorum artik. Sigara icecek baska yermi kalmadida kucucuk cocuklara tayin edilen oyun alanlarinda iciyorlar su zikkimi anlamiyorum. Bugun yine ayni manzarayla karsilastim kizimi salincakta salliyorim adamin teki torununu getirmis yanimda salliyor bir yandan pufur pufur sigarasini iciyor. Benim cocugum mecburmu senin etrafa yaydigin zehiri solumaya ya. Park izmarit doluydu. Boyle birsey olamaz. Cocuklari salalim biraz enerjilerini atsinlar dedigimiz yerlerde olacak seymi bu. Bir anlik dikkatsizlik ya farkinda olmadan cocuk atsa agzina izmariti ne olacak. Stres atalim cocuklari biraz serbest birakalim diye gittigimiz yerde stres toplayip donuyorum eve. Her parka gittigimizde ayni manzara cocugunu parka getiren ebeveynlerin elinde sigara ictikten sonrada bir guzel yere firlatiyorlar. Bu aksam bulundugum belediyenin whatsapp hattina sikayetimi bildirdim ama ciddiye alinirmi bilmiyorum. Baska ne yapilir bilmiyorum.