Kızlar hepinize merhaba,
Gercekten aşırı sıkıldığım bir konuyu var hayatımda ve ben bununla ilgili bir kac konu actım hatta.
Bundan yaklaşık 2,5-3 sene once eski sevgilimle tanıştık. Cok guzel zaman gecirdik cabuk kaptırdık kendimizi ilişkiye ama cabuk da bitti. Kendisi yurt dışında, ulke değiştirmeme yakın onunve benim arkadaşımın manipulasyonlarıyla bizim de durumu iyi yonetememiz nedeniyle bitmiş oldu. Ben, ben kolay atlatamadım, sokup atamadım hemen icimden Uzun bir sure şoyle yapsaydım boyle yapsaydım demekle kendimi suclamakla gecti. Neyse biz ayrıldıktan 4-5 ay sonra goruşmeye başladık, neyse buluştuk konuştuk, ilişkiye sıcak bakmadığını soyledi. Ben de tamam o zaman iletişimde kalmamızın bir alemi yok hoşcakal dedim ama yine 1 ay sonra yazdı. Gerceği soylemek gerekirse, ben de bu surecte hep umutlanıyordum o yuzden de yazma diyemiyordum hic.
Neyse uzun bir zaman gunluk muhabbetlerle gecti.
Gecen sene ilk kez ilişkimizde yaptığı hatalardan bahsetti, toz kondurmadığı arkadaşının nasıl kendisini manipule ettiğinden, bana yanlış davrandığından dolayı pişmanlıktan falan konuştuk. Ben de cocuk değildin, kararlarını kendin alabilirdin ama bu şekilde davranmayı tercih ettin. Secimini o şekilde yaptın boşver artık dedim.
Bir sure sonra şakayla karışık evliliğe getirdi muhabbeti, beni al 4 yıl sonra falan dedi. Ben de hic uzatmadım, He He dedim gectim. Ardından da Turkiye ’ye geldi, buluşmak istedi ama sanki benim olduğum şehre gelmek istemiyor daa beni ayağına cağırıyor gibi bi tavrı vardı. Ben de, bizim muhabbet cok sıktı artık yoluma bakacağım ben hoşcakal dedim. Neyse aradan 5-6 ay gecince yine yazdı hayatına bakabiliyor musun diye? Ben de bu yaptığının hadsizlik olduğunu falan soyleyince ozurler diledi. Biz yine arkadaş olarak konuşmaya başladık ama ben saldım artık anlam yuklemeyi bıraktım ona.
Neyse ozellikle yenilerde, surekli ama surekli eskiye atıf yapacak şekilde laf sokuyor. Mesela ben bi hata yapmışsam komik bir tivit bir şey atıyor oradan konuyu eviriyor ceviriyor hataya getiriyor. Diyorum ne bu şimdi, ne var canım şaka yaptım diyor. Alındıysan ozur dilerim diyor kapatıyor konuyu.
Gecenlerde de tatlı tatlı konuşurken bir yer var orayı kast ederek, benim yerime de git oraya bir ara dedim. Ay yok gidemem edemem, ne işim var orada benim yaptı.
Sonra aradan bir kac gun gecti bana yazmış ki, arkadaşlarla dışardayız da o mekana geldik. E hani gitmeyecektin hic diyorum yok işte geldim bilmem ne diyor. Ben de dedim ki senin amacın ne? Zaten gittiğin bir yer niye gitmem etmem diyorsun, sonra da kalkıp gidiyorsun ustune bana soyluyorsun? Amac nedir yani? Yok o an oyle dedim gecti dedi. Ben de ben benim icin de git dedim diye oyle soylediğini duşundum, sinirlendim, tamam kardeşşşşşşş senin dediğinden olsun dedim

Arkadaşlarının arkasından konuşuyor konuşuyor, bana şunu yaptı bunu yaptı şoyle dedi boyle dedi ben zaten mesafemi koydum o anladı anlayacağını diye surekli anlatıyor, şimdi de onlarla fotoğraf atmış hatta tatile mi ne cıkmış ne hatta ay iyice soğuma geldi bana.
Bir de, ben instadaki fotoğraflarımın altına komik şeyler yazarım falan, bana diyor ki ne gerek var buna? Millet hakkında bu kız napıyo boyle der falan. Ben de dedim ki ne alaka kime ne sosyal medyamdaki arkadaşlarım beni tanıyor zaten. Hem bana boyle diyor hem de şimdi kendi de benim gibi yazmaya başlamış. E bu ne diyorum guluyor konuyu kapatıyor. Twitter kullanmamı sacma buluyordu Twitter acmış falan. Mesela ben saat aldım gecenlerde, hic sevmem saat dedi gitmiş saat almış falan ay cok anlamsız ya. Daha var boyle yaptığı bir suru şey. Bende neyi beğenmese kendi de yapıyor vallaha cozemedim ya. Amacı nedir boyle yapmakla?
Hayır zaten ilişki falan yaşamayacağımız aşikar, aramız kotu olsun istemiyorum şahsen iyi kotu gunler gecirdik. Bazen merhaba demek konuşmak da guzel, ayrıldık diye duşman olmaya gerek yok diyorum. Aramızdaki guzel iletişimi sacma sapan hale getiriyor gibi hissetmekteyim. Ama bu sacma tavırlarının nedenini inanın cozemiyorum. Siz ne duşunuyorsunuz?