Evliyim. yıllarımı verdiğim şehirden uzakta biryerde oturuyorum. Arkadaşım cevrem yok. Eşimin memleketine yerleştik. Burada guzel arkadaşlık edinmeye başlamıştım ki kayınvalidem ve kayınpederim surekli mal mulk para icin ailesiyle kavga ettikleri icin, aileside bana karşı on yargılı davranıyorlar. Yine dun buyuk kavga cıktı aralarında ( kayınpederim ve kardesleri arasinda). Benimde esimin kuzenleriyle aram cok iyiydi. Ama ister istemez uzaklaşıldı benden. Huzursuzluk cıkartan bir aile gibi goruyorlar bizi. Halbuki ben aralarındaki muhabbetlere dahil olmuyorum evim barkım ayrı. Bu baskıyı istemiyorum cunku alışık değilim. eşimin işi nedeniyle pek aktivite yapamıyoruz. Birlikte vakit geciremiyoruz
Nasıl bir yol izlemeliyim bana fikir verin. Ben arkadaşlık kurmayı yeni iinsanlar tanımayı iletişim kurmayı seven biriyim.
kayınvalidem ve kayinpederim boyle devam ettiği surece onlarla da aramdaki ilişkiyi kesmeye ramak kaldı cunku gercekten de huzursuzluğu onlar cıkartıyorlar. Bende onları onaylamayınca hayırsız gelin oluyorum