Ben artık anlam veremiyorum bu bayramda da sorun cıkartmayı başardı annem gercekten cocuk gibi.
olayı ozetleyim:
annemin koyunde dağcılık yapılıyor, eşim cok meraklı dağ yayla vs bak buraya cıkabilirsin dedim 2senedir eşim cıkmak istiyor bu bayramda cıkayım dedi, annemin koyunden gidiliyor o dağa.
eşim ve eniştem 2 erkek yani koye uğrayıp dağa cıktılar bakın 2 erkek gitti ben gitmedim ablam gitmedi.
ama annem o kadar kıskanc ki anlamıyorum beni neden koye goturmediniz diye olay cıkarttı ki yani seni de başka zaman gotururuz her yere gitmek istiyor ben artık anlam veremiyorum. Başkaları geziyor diye bozuluyor ağlıyor.
eşim cok sıkılıyor burda bi de kaplıca var gunubirlik oraya gitmek istedi cocuklara bakar mısın dememle ağlaması bir oldu. Ablam bakarım ben dedi ama artık tum hevesim kactı. Yani anne olarak bazen olgunca geri durmasını bekliyorum. Yanlış mı duşunuyorum? Gecen yaz birlikte Antalya ’ya gittik, kışın ablam onu İzmir ’e goturdu. Yani ne bileyim surekli geziyor inanın evde tutup biz gidiyor değiliz.
bunda bozulacak ağlayacak ne var Allah aşkına? Beni eşime hep rezil ediyor memlekete gelince hep bir olay , gecen sene de kavga cıkarttı yani ben anlamıyorum amacını. Adamı bayramda almışım gelmişim memlekete ne guzel yalnız kalmamışsın eşimin memleketine gitmemişim bak sana gelmişiz, yine bir olay.
ve ister istemez onun evinde o problem cıkarttığı icin evden gitmek istiyorum misafir gibi hissettiriyor kalamıyorum tedirgin oldum yine hemen yola cıkmak istiyorum