Merhaba arkadaşlar,

Bundan bir kac yıl once anksiyete bozukluğu icin tedavi gordum. Gecen zaman icinde daha iyi hissettim kendimle konuşmaktan, kaygılanmaktan, aslında yersiz şekilde kendimi yormaktan vazgectim.

Covidle birlikte eve kapanma surecinde atak geliyorum dedi bir şekilde dindirdim kendimi ancak tekrar ilac kullanmak istemedim. Bir terapistle goruştum bir kac seans ve epey rahatladım.

Şimdi ise bebek bekliyorum, covid icin aşı cıktı epey oldu ama aklımda doğum sonrasına ertelemek vardı. Doktorum ozellikle olmam gerektiğini soyledi, başka doktorlarla da istişare ettim. Herkesin ortak kanısı hastalığı gecirip daha ağır gecirmektense aşıyı olup yaşamak daha mantıklı dediler.

Tabii duşununce haklılar, hastaneye vs gitme sıklığının artacağını biliyorum maalesef en başından beri hastalık yaşadığım şehirde cok yoğun ilerliyor. Bunları duşununce randevumu aldım aşı olacağım gune kadar sabaha kadar kalbim daraldı, icim sıkıldı aynı anksiyete bulantısı başladı. Aylardır mide bulantısı yaşayan ben başka bir ceşit bulantı ile karşılaştım, eskiden de bulantı vs olurdu.

Buna rağmen oldum aşımı, şimdi de zihnim karışık bebeğime umarım bir zarar gelmez. Surekli hareketlerini takip etmeye calışıyorum bir taraftan da ağlayasım geliyor.