Herkese merhaba
Umarım iyisinizdir cunku ben artık psikolojimi sağlam tutamıyorum. Buraya sadece ve sadece icimi dokmek icin yazıyorum.
Bu duzenden, insana saygı duymayan butun ideolojilerden nefret ediyorum. Siyasi sayılıp banlanacaksam da hic uzulecek değilim, cunku icimde isyan ediyorum. Bu dunyada ağac bile olmanın eziyet verici olmasından utanıyorum. Şu ulkemin geldiği duruma cok uzuluyorum. Vatanını, Ataturkunu ve kurduğu cumhuriyeti cok seven ben artık bu ulkedeki tablodan uzuntu duyuyorum.
Sosyal patlamaların olduğu, ekonomik krizin yaşandığı, farklı bir bakışın duşunce sucu sayıldığı insanın insana saygısının olmadığı bir duzen bu yaşadığımız.. Daha dun acıklanan sonuclarda bu ulkede sınava giren 1.200.000 kişinin barajı dahi aşamadığını oğrendik. Her bir kademe yıllar gectikce itibarsızlaştırıldı.
Daha gecen yaz Manavgatın girişindeki o guzel ağacları gorup hayran kalmıştım, şimdi ise icinde onlarca canlının telef olduğu felaketten otesi değil.
Dunyanın nadide gollerinden biri denilen Salda golunu bile oldurduler. Kadını, doğayı, cocuğu, hayvanları oldurduler.. Bu nasıl duzelecek?
Ekonomi bir şekilde yine duzelir. Belki 10 yıl belki 20 yıl surer. Ama bu icimizdeki multeciler nasıl temizlenir ? Bu kadar yozlaşmış toplum nasıl temizlenir ? Eğitimdeki hatalar nasıl temizlenir? Icimizdeki duşmanlar, oğrettikleri ideolojiler ve peşindeki şakşakcılar nasıl temizlenir ?
Kimsenin kimseye saygısının olmadığı, yozlaşmış ve merhametsizleşmiş bu kalpler nasıl temizlenir ?

Artık bir umudum kalmadı.. Binlerce on binlerce genc erkek Afgan ulkeye girdi. Ne cocuk ne de kadın vardı.Bir kadın olarak kendimi dahi guvende hissetmiyorum. Benim hakkımı sınırı koruyamayalar mı koruyacaklar?

Bu toplum nasıl duzelecek?
Butun guzel duyguların icini boşalttılar ve ben artık utanıyorum insanlıktan. Ne zaman umutlanacak olsam sokak roportajı izlediğimde yok oluyor . Sorgulamayan , biat eden, tapan bu kitle yuzunden hayatımızın en guzel yılları heba edildi..
Sebebi olan hic kimseye hakkımı helal etmiyorum.