2 ay once doğum yaptım. Kayınvalidemle cocuk bakma konusunda aynı duşuncelerde olmadığım şeyleri uygun bir uslupla uyarmama rağmen yapmaya devam etti. Daha beş gunun doğum yapmışıyken en son patlak verdi buyuk bi tartışma cıkardı hakaretleri zaten cabası. Beni ozgur bırakmış kaynana olarak başımda durmamış, bulmuşsunuz uysal oğlum gibi damadı kullanırsınız tabi, benim cocuğumu benden kıskanıyor sen kimsinki, babanınn evinden mi getirdin bu cocuğu gibi gibi laflar soylendi. Ve bunların uzerine ertesi gun gelip bana neyse affettim seni dedi. Eşim tabi o zamanda beni haksız buldu annesini ben uyaramazmışım o tecrubeliymiş bizden daha iyi anlarmış vs. Olayın uzerinden iki ay gecti kayınvalideme karşı mesafeliyim ama o yuzume karşı hic bir şey olmamış gibi davranıyor. Dun kayınvalidemin telefonundan kız kardeşiyle olan mesajlarını okudum. biliyorum cok yanlış bir davranış ama eşime karşı annesinin gercek duygularını ispat edemiyordum. Kız kardeşine yazmış ki cocuk cok tatlı ama catlakların arasına duştu, (ailemden bahsediyor - annem ve kız kardeşim), hic utanmıyorlar her gun oğlumda yemek yiyorlar, oğlum on maaşta alsa yetiştiremez tabi, gozum gormesin oğluma dayanamıyorum, ozunde gelinim iyidir ama etrafındakilerin gazına geliyor, bana karşı mahcuptu bugun gelinim, tabi oda anlayacak ailesinin gercek yuzunu oğlumda anlayacak, oğlum belli ki gelinin ailesine haddini bildirmiş muhatap olmuyorum hic biriyle zaten gibi gibi bir suru iğrenc ithamlarda bulunmuş. Bende bu mesajların fotoğraflarını cektim ve eşime gosterdim, benim karşımda mahcup olmak yerine beni suclamaya devam etti ve hayinsin, terbiyesizsin, acık aramanın derdindesin bunların hepsi senin sucun en baştan beri anneme hic samimi davranmadın diyerek uste cıkmayı başardı. Napacağımı bilmiyorum ben artık, huzursuzum mutsuzum. Allah rızası icin akıl verin bana kızlar.