Sevgili hanımlar,
Cok buyuk bir dert değil lakin kafama takıldı.
Bundan iki ay kadar once biriyle tanıştım. Bir defa goruştukten sonra işyeri ile ilgili bazı sorunları olduğu ve yoğun calıştığı icin yuzyuze goruşemedik. Zaten bir ilişki de denemezdi. Yine de gunde bir kere konuşup beş dakika kadar , bir iki satır da mesajlaşıyorduk. Bana İki haftalık yoğun teftiş donemini bitirip ondan sonra rahat rahat goruşeceğimizi soyluyordu. Ortak arkadaşlar olduğu icin işi ile ilgili evde sabah uclere kadar projeyle ilgilendiğini biliyorum. Teftişi bitti ama durum ertesi gun, sonraki gun de aynı şekilde devam edince ,ben yeterince sabrettiğimi duşunup goruşmeyi sonlandırdım. O arkadaşıma yazdı, ben de hata ettiğimi duşunup benimle konuşmak istemişsin dedim lakin onu cok uzduğumu soyleyip hoşcakal dedi mutluluklar diledi, teşekkur edip konuyu kapattım. Olur boyle şeyler sonucta doğru insan deneye deneye bulunur dedim.
Aradan bir ay gecti, bir arkadaş ortamında karşılaştık. Hemen yanıma geldi gozleri dolu dolu, ne kdar ozlediğini anlattı hatasını anladığını vs.. herkesin icinde ağlayacak konuma geldi. biz tekrar goruşmeye başladık. Bu sefer inanılmaz ilgili . Yine 15 gun goruştuk bu sefer bana beni cok sevdığını soyleyecek kdar hızlı giriş yaptı olaya. Son akşam konuşuyorduk ben işim olduğunu soyledim, o biraz daha konuşmak istediğini. Ben işimi bitirip arayayım dedim kaparken de sevgi sozcukleri ile kapattık. Bir saat sonra mesaj geldı, yatıyorum ben iyi geceler.. normalde canım uykum geldı vs yazar biraz soguk geldı mesajı. saat daha erken olduğu icin sekiz civarı anlam veremedim. Ben de iyi geceler yazdım. Sabahları o benden erken kalktıgı ıcın gunaydın yazardı yazmadı. Ben yazayım dedim ama tam yazacakken onlıne oldugunu gordum ve onceki gun verdiği tepkiden dolayı bilmiyorum nedense yazmadım. O gunden beri ses yok, ben de yazmıyorum. Ne oldu ne yasadık hıcbır sey anlamadım.
şimdi bir hafta olacak. Yazmalı mıyım yoksa bosvereyım mı?