Dun ailemle duğune gittim arabayı park ederken kaza yaptım . Cok korktum elim ayagım titriyodu babamla annem geldi babam bi iyi misin bile demedi surat astı arabaya baktı bende arabaya bindim duğune bile gitmeden cıktım geldim tek başıma. Yolda zaten ağlayarak geliyorum Trafikteyim o sırada sevgilim aradı . Telefonu cekmediği icin sağa cekip actım . Eve donuyorum ben seni 15 dk ya arayım dedim 15 dk sonra benim işim var dedi bende kaza yaptım eve gidiyorum yoldayım kapatırmısın diyip kapattım .

15 dk sonra beni aradı ve bana ne dedi biliyo musunuz ? Ben sana ne yaptım da boyle davrandın bi sucum mu oldu dedi . İyi misin ne kazası yaptın nerdesin demek yok yıkıldım resmen ya kaza yaptım sormuyosun bile yazıklar olsun sana diyip kapadım onun ustune aradı bende gercekten cok gozumden duştun dedim oda oyle mi “ bitir ozaman” dedi bende peki ozaman bitiyosa bitsin diyip kapadım .
ustune defalarca arayıp elim ayagım titriyo ben o an algılayamadım cok haklısın ama sorcaktım ne oldu anlat fln diye telafi etmeye calıştı ama bende cok şey koptu .
ben biraz duşuncem yalnız kalmak istiyorum dedim ara mı veriyosun ara vermek neymiş askerde oldugum icin boyle olur tabi iki ayda patlak verdin gibi uste cıktı telafi etmeye calışsada boyle zor bi gunumde yanımda olmaması beni cok uzdu . Sizce ne yapmalıyım ?