Oncelikle herkese selam olsun. bu satırları yazıyorum icimden ne geciyorsa dokmek istiyorum. Cunku birazda olsa beni belki tanimişsinizdir. okadar iyi arkadaslar tanıdım bana hep destek oldular guc verdiler dualariyla kkdan teşekkur ederim. Derdime ortak oldugunuz icin Şimdi bu satirlarim meleğime gelsin okudugunu biliyorum gorduğunu annesi onu cok seviyor.
17 yaşında evlendim severek ama ole zorlu ama ole mutlu birbirimizde okadar bağ varki ne ben boza bildim ne de eşim aileler şu bu derken yinede vazgecmedik ama her bir sonu guzel huzurlu mutlu bir evlilik oluyordu.birbirimizle gecirdigimiz vakit. Ve diyorsun sabir baskalarin acısını gorurken sen şukred diyip 4sene bu evliliği surdurduk. halen bile okadar tartışma aileler birbirimizi kırıyoruz ama yine dedigimiz kelime vazgecemeyiz deyip guzel huzurlu evlilige donuşuyor. anladimki o artık bizim tuzu biber oldu goz yumdum bu saatten sonra. Ve acim yeni melegimi kaybettim bir hafta oldu onu ole zorluk surecle getirdim dunyaya ama korku ama tedirgin ama pismanlik olmadı.
3dusukten sonra 4 duncuye hamile kaldim ve melegim bana tutundu. Dunyalar benim oldu ama halen tedirgin mutsuz bide strest hamilemiyim hamile ama tat almiyorsun yaşayamiyorsun. Ve busefer ciddi tutundu evet dedik. Ama bir yanimiz korku her hastaneye gittiğimde birsey cıkacak korkusu beni mahvediyordu. 2 aylikken başladı bizim hikayemiz. Dow sendromlu veya baska anemisi vesare basima kaynar su indi başıma gelene razıyım evet ama belki anlarsiniz bide strestte sokanlar olursa sizi. Ne yaparsınız neyse su aldirdik gonderdiler bizi bi 3 4 aya kadar ole gecti hamileliğim ama bu bebek Yaşamaz baya sorunlu diyorlardi ve suyum temiz gelince 3 ayında gebeliğe devam ettik hic bir anomesi bulunmadi ve aradan 2 hafta en fazla bu kısa surecte sevindigimi hatırlıyor gibi oda su gibi gecti. Ve gittim kontrole eşimle sevincli mutlu ilkkez bole kizmi erkekmi acaba. Ve girdik doktor baktı ama konuşmuyor sesi cıkmıyor bakiyor ole karnima ben orda cinsiyet ne diye laf attim ama titreyerek birsey var dedim yine kendimce. Şuan başka sıkıntı var ne cinsiyeti derken ne gibi dedim ayaklarda sorun dedi kisa ve ice donuk hemen sevk yazdı o dakkada gidin 4 aylik oldu artik. Ve gittik ne ayagi bebekde ayak kol cene sırt acıklığı Odem kafada sorun bunlarda doğuştanmiş resmen ruh gibi hic birsey yok gibi dinliyorum. Eşimi cagırdilar en fazla 10gun duşunun yurumez.omur boyu bakarim diyorsaniz siz bilirsiniz baya sıkıntılı bir bebek dedi ve gitti biz bakiyoz ole cıktık ve konuşuluyor.zor olur bakimi aci ceker benim yaşım genc kaldiramam ama iyiligime ama kotuluge allah bilir bende ses etmedim. Aldircak gozu ile cıktık yola benim kafamda şu var aldirsam gunah aldirmasam kendin girecen bu yola bide gelcek dunyaya başına kalkilir. Duşuncesi var bende ve annem baya sıkıştırdi hatta kotu oldu eşimle bile bende o gaza gelip vazgecmedim. Birakmam ben onu hissediyom ne olursa olsun dogurcam dedim ve her doktora gittigimizde doktir sorunlari derken fazla vakit kaybetmeyin derken eşimle her kontrolde kavga sen ailenden korkuyon benim sozum gecmiyor onlar karisti hic bir doktor umit vermiyor diye diye ben yok dedim yedik birbirimizi boşanmaya kadar bile kendi aramizda gidiyorduk yok senin ailen benim ailem derken yavrucum heba olacaktı bir yandan korkuyom tek kalcan hadi aldiralim dedik oda sinirli ama istemiyor aldırmak korkuyor ama ne gerek bunları yaşamak bende aldıralim ve bosanalim hic bir bağ kalmasin siz kurtulun bizde ne zorluklar gecti ve 6 aya geldik bole ve artik mecbur kabullendik ama laflari bazen agir geliyordu. Bende bir yandan korkuyom dua ediyor um herkesin yuzu kara cıksın meleğim sasirtsin bide dogunca onla yasiyacagim bu stresler. Beni korkuytu bakmak asla değil ve allaha dua ederken ben almadim allahim alsin olcekse ole olsun dedim ve iyi duşundum yinede eşime allah razi olsun hep olumsuz yani değil tabi iyiliği guzel yanida oldu bazen kahır etsede birbirimizi yesekde oanda mutlu bir eş oluyorduk. Ve dunyaya geldi meleğim tek sırt acıklığı haric ayaklarda ice donukluk biraz sorun gibi gorunuyor du ama o bize hic geldi nur gibi melek gibi bir kiz hepimiz tek yurumesin yanımızda olsun agliyoruz gizli resim cekiyoz goren artık bole dua eder olduk dogdugunda direk yogunbakimda kaldi. zor nefes alıyordu rabbim bana iki kere gozlerini gosterdi. Bi 10gunlukken bide son olmeden once allahim gosterdi bana bir ay nasip etti sutumu de artık cihazdan ayrilamadigi icin bogazdan hortum salincakti ama allahım kızıma acı cektirmeden aldı yanına meleğim evine gitti oda bende huzurluyum hemde cok icim okadar rahatki rabbim kimseye kaldiramiycak yuk vermez. Bu sureci bastan sona benle yaşayan tum kk teşekkur ediyorum tekrardan Allahim tum annelere babalara sabır versin bole birseylen sinanmasin.