Oncelikle sorularım ve kafamdaki endişelerim size sacma gelebilir ama benim daha once duzgun bir ilişkim olmadı. Bir cok erkek oldu hayatımda ama guzel giden bir şey yaşamadım. Bu nedenle neredeyse ilk kez bir ilişki yaşıyor gibi bir durumdayım
4 aylık bir ilişkinin icerisindeyim. Yeni yeni bir şeylerin adını koyduk.
Evet her şey guzel gidiyor onunla mutluyum, ama başından beri ona karşı buyuk bir aşk beslemiyorum. Nasıl anlatsam bilmiyorum ama daha once iki defa aşık olmuştum. Onlara hissettiklerim cok daha farklıydı
O zaman neden devam ediyorsunuz derseniz, dediğim gibi daha once hic bir zaman guzel ve istediğim gibi bir ilişkim olmadı. Kendisi karakter olarak tam istediğim gibi biri. Hani şu konuda şoyle duşunsun, bu konuda boyle duşunsun gibi bir cok konuda istediğim kişi diyebilirim. Tabi sadece bu değil, gorunuş olarak da beğeniyorum, zaten beğenmesem tanımak istemezdim. Ama aradaki fark tam olarak şu; Hani birini seviyorsak o zaten cok guzel gelir ya gozumuze, benim oyle değil, ben beğendiğim icin beğeniyorum sanki.
Benim size sormak istediğim esas soru şu:
Bir ilişkide aşk şart mıdır ve bu bir anda mı olur yoksa tanıdıkca mı? (O bahsettiğim diğer kişilerde bir kac goruşme sonucu olmuştu bahsettiğim buyuk duygular) Ancak arkadaşım bir insanı sevmenin aşık olmanın zamanla olacağını duşunuyor . ( Bu arada aramızda mesafe var cok da goruşmuş sayılmayız)
Onun haricinde ben onunla mutluyum, herşey guzel gidiyor şimdilik. Hatta istemsizce o mutluyken mutlu oluyorum ( bu sevgi oluyor sanırım) Sadece daha buyuk şeyler hissetmem gerekmez miydi konusunda takılıyım.
Birde aramızda bir kac kez yakınlaşma oldu ve bende o cekim olmadı. İşte bu bir sorun sanki bilmiyorum, bu da zamanla duzelir mi
Cok karışık yazdım ama siz sevgilinize ya da eşinize karşı buyuk bir aşk duyuyor musunuz yoksa evet onu seviyorum mutluyum ama deli divane de aşık değilim mi dersiniz?
Ya da ilk başlarda kucuk kucuk beğeniler zamanla buyuyerek aşka mı donuştu?