Kızlar ben her zaman ufak tefek aksilikler olsa da gorumcem ile iyi anlaştığımızı duşunurdum en kotu gunumde yanımda olmamıştı hatırlarsanız eşimin hatırı icin hic konuyu uzatmamıştım ama dun aniden arayıp beni yatıya davet etti karşıyım bu yatılı işine az cok bilirsiniz herkesin kendi evi vir planım olduğunu ama gunduz gelebileceğimi soyledim sinirlendi sonra bana sen her şeyi annene anlatıyorsun raporcu dedi biz ailece cok iyiyiz dedi ben sizi cozemedim gunumu bozdun vs bir suru şey şoka girdim dondum kaldım kendimi susturdum iyi gunler dedim kapadım sonra cok duşundum numarasını sildim sadece bu lafları hak etmedim cunku evlendiğim icin gel denilince gitmek zorunda mıyım bilemedim ki gorumceme hep gidiyoruz kızlar siz ne duşunuyorsunuz eşim silme dedi ama ben cok kırıldım, hic cevap vermedim hak etmedim goruşmek istemiyorum dedim.
Anneme de bir kac şey soyledi cunku eminim başka gelin olsa kalp kırardı ben sustum kaldım ki hic, saygısızlık etmedim eşimde biliyor sizce kararım yanlış mı goruşmek istemediğim birinin numarası neden olsun?
Cok aramadığım icin de olay olmuştu telefonla konuşmayı cok sevmiyorum saygı duyulması gerek dediğim halde hep konu oradan acılıyor cozemiyorum sebebi şaşkınım tecrubeli olan sizlerden bana bir yol gostermenizi beklerim