Eski konumu bilen vardır..1 yıl once aldatılıp affettim cok yaralansam da ..1 aydır şuphe duyduğum durumlar vardı eşimin telefonda konuşması iş yerinin ust katındaki kadınla ilgili arkadasına tehlikeli durum olursa haber ver demesi...fatura dokumunde o kadınla 3 aydır surekli konuşması vs. gibi icim icimi yemeye başladı ses kayıt cihazı aldım ve eve yerleştirdim. oturmaya gittiğimde eşim kadını aradı hemde hopaloru acarak konuştu kadınıda duydum

aşkım canım napıyosun gunluk konuşmalar kadın cocugunun adını da soyledi şimdi onu yıkadım dedi anladım ki kesin o kadın dukkanın ustundeki cocugun isminden emin oldum..birbirlerine askım canım diyerek telefonu kapattılar evet kulaklarımlada duydum boynuzlarım goğe ermiş geziyormuşum ben...eşim benimle cok iyi dikkat cekecek bişey yapmıyor ask sozleri vs. cinsel hayat hic bi sorun gostermiyor belkide şuphelenmemem icin.Aksam cıkıyor sadece dışarı...cok garip duygular icindeyim bi yanım kan aglarken bir yanım buz gibi soguk onunla yuz yuze gelip bu konuyu konusmak dahi istemiyorum...Ses kayıt cıhazı kullandıgımı soylemicem ondan herseyı beklerim artık şikayet bile edebilir beni .. komsudan eve geldim duydu herseyi diyecegım ve biliyorumk i bunu bile inkar edecek uste cıkıcak ustume gelecek..savaşacak gucum varmı benim bunlarla bilmiyorum ama artık bu evliliği devam ettirmek istemiyorum ..annem kız kardesimin yanında 10 gune gelecek hemen gel desemmi..bu konuyu konusursam o evden cekip gitmem lazım..once kadın ile mi konussam herseyi biliyorum anlat diye bilmiyorum..3 tane kızım var 13 yasında buyuğu ama diğerleri kucuk 3 ve 5 yasında

herseyi yapacak boşanmak istemeyecek cunku gonul eğlendirip donecek niyeti bu... tehdit edecek cocukları almakla beni rahatsız edecek falan bunları duşundukce boğazımı biri sıkıyor sanki kabul edecek yurek nerde onda etmeyecek biliyorum

( ne yapmalıyım biraz daha devam etsemmi dinlemeye bu konusma biraz kısa surmuş daha uzun konusmalarda yapıyorlardır biliyorum buz gibiyim tahmin ettiğimden tepkisiz ruh gibi.. icimde korku nefret hersey var... yaşım daha 30 ailem her durumda hep arkamda o konuda bi sıkıntı yok babam oğrense bırak ayrılın diyecek biliyorum gidecek yerim maddi gucum var ama ruhum bedenim bunlarla savaşmaktan korkuyor guclu olmak istiyorum

ondan kurtulmak ama bırakmayacak biliyorum.. elimde delilde yok ses kaydı hukuki bir delil deil telefonunu ortayada bırakmıyor oyle cok zor bişey bulmam.. tek delil fatura detayına surekli o kadınla goruştuğu...o benden boşanmak istemesse bu dava cok surermi ne olur bana akıl fikir destek verin...oyle pişmanım ki gecen yıl onu bırakmadıgıma asla bir kez yapan hep yapar asla affetmeyin

sizlerinde desteğine cok ihtiyacım var gercekten korktugum kadar olur mu ben mi buyutuyorum ona hic bi konuda artık guvenmiyorum her pisliği yapabilir ofkeyle...insanların fikirleri cocukların var kucuk sans ver demeleri duymak istemiyorum cevremden

( sizler tecrubeli belki benden yasca buyuksunuz ne yapayım avukat arkadaslar varmı karsı taraf istemesse bu dava cok uzarmı delil olmadan