Arkadaşlar biraz uzun olcak ama lutfen okurmusunuz goruşlerinize ihtiyacım var eski eşimle bariscaktik bu surede beni cok kıskandı gerek oyun oynadığım cocuktan gerek benimle goruşmek isteyen erkeklerden cok uğraştı gitme kimseye ben varım benimsin ben seni cok seviyorum diye bende tamam seninim derdim sozunu dinlerdim ama sonunda yine tartıştık beni otobanda bıraktı gitti giderken o cocukla oynamicaksin dedi hem bitiriyo hemde bunu dedi bende kızdım bende gittim o kıskandığı cocukla oyun oynadım seni oldurucem dedi kapımın onune kadar geldi sonra atlattım onu bana beni sevdiğini anlatan hep seni uyardım gitme oynama dememe rağmen gittin oynadın yara verdin artık bittin bana bittin artık git herkese yolun acık olsun dedi bende iki gun uğraştım aradım yanına kadar gittim bugun yapma bak boyle bitmesin cocuğumuz var dedim ev tutayım ben evimize gecelim mutlu olalım dedim oda artık bittin dedi git yanımdan Kur'an'a el basti bak bittin dedi yine gitmedim yanından konuşmaya ikna etmeye calıştım ama onun goruştuğu bi kız vardı onceden bana donup onu bulup ona gitcem deyince artık pes ettim gittim giderken aradı Kur'an'a el bastım inanmadın olmayan bisiye inandın gittin icini rahatlaattin gidersin şimdi oyun oynadığın cocuga dedi sustum yolun acık olsun dedim geldim eve canım cok yaniyo arkadaşlar haklı haksız kim yorum yaparmisiniz genel olarak bu konuya beni gormek istemiyomus heryerden sosyal hesaplarında kapatmış