Merhabalar arkadaşlar kafayı yemek uzereyim lutfen fikirlerinizi yazabilirmisiniz . 1 senelik evliyim neye uğradığımı şaşırdım . Eşimle normalde iyiyiz. Ailesi bize karışmasa akıl vermeseler sorun yok. . Gorumcem benden 1 yaş buyuk.
cok dedikoducu , kıskanc birisi. Abisinin evlendiğini kabullenemiyor belli . Bana surekli laf dokunduruyor. Abim evlendikten sonra değişti, eskisi gibi degil gibi laflar sokuyor . ve abisini yonlendirme cabaları var abisi de her şeyi ona danisiyor.
Benim onayladım şeyi gorumceme soruyor sanki hic konusmamisiz gibi bide ondan onay alıyor . Eşimde de cok hatalar var . Hatta enn buyuk hata onda . Ama cahile ne dersen yoruluyorsun bende cok yorgunum . gorumcemse Eşimin mesajlasmalarini yakaladım. Gorumcem eşime benim icin diyorki akılsiz, rahatsız ve herşey beklenir ondan . Bu kelimelere karsilik eşimde sadece tamam boşver demiş .beni ailesi icin konusturmuyor ama kardeşine beni anlatıyor kardeside beni kotuluyor ağzını acamiyor ona . oyuzden şuan gorumcemle konusmuyorm. Her konuşmasında dokundurma var başkalarından ornek vererek bana isttiriyo. bide altlı ustu oturuyorz gelip gitmeme mesafe koydum. onu bile laf etti. ailem bana beş kere geldi gelmedi ... her gelmelerinde cagrlmk bekledi .ve ben bunu eşimle konusmustum evlenmeden once benim gelenime gidenime karışmasın cok sık bogaz etmicekse orda evi tutalım demiştim ama eşim ortayı bulamadı . Annesi desen devamlı bizi istiyo hergun gelin hergun hergun gidilirmi yaaaaa . Gitmesek telefonda kalıyor oğlunu hergun arıyor . Kaynanamda birkeresinde bana erkek tarafı daha ağır basar demişti. ben hamileyken annemde kalmam cok zorlarına gitti .aşırı kıskanc ve anlayışsızlar. kaynanam kocama aşık gbi ovuyor opuyorr hic oralı olmuyorum aşırı gıcık kapıyorum . nerden duştum blmiyorum. kaynanama bişey desem boyle demeyin rahatsız oluyorum kac defa konuştum ama nafile yarın da aynısı soyluyor her girmesinde aynı konuşmalar skldimmm. Bunu konuşmuştuk diyorum unutuyorm diyo kaynanam. Gelin gidin demeyi hic unutmuyo oğlunu hergun aramayı hic unutmuyo . Bıktım usandım hem kaynanamdan hem gorumcemden 1 yılda beni nefret ettirdiler .kendi halime.hic brkmdilr . ne gitmek istiyorum nede başka bişey e.şim onların ağzından cok etkilenio anliorm.inkar etse bile dolduruşa geliyor . cunku hepsinin ağzı bir. surekli gelip gitme muhabbetleri ediliyor eşimin kafasında aynı . benim aileme gitmem onlara batio sanki ağac kovugndn cıktım ben . kendi aileme gitmeye cekiniyorum artık laf olacak diye . 10 gunde bir gidiorm anneme laf etmesinler diye . eşimde hergun anasının evine gidio yakin oturuyoruz . birde eşim bugun bana dediki. hep bana hep bana olmaz .yani kastettiği ben hep kendi aileme gidiorm onun ailesine haftada bir gidiormsummee kendisi surekli annesinde bunu ne cesaretle diyor anlamiorm .evlenmeseydin de dursaydin annenle dedim. skldm ya kendilerine bakmiolar . hemde bebeğim var cok zor bebekti gazlı aşırı huysuz ilk bebeğim neler cektirdiler bana annemde kaldysam.bile bebeğim zordu uykusuz kaliodum iki gunde bir acile gidiodk anlayışsızlaar bana yardım edin nolur yoksa boşanmaya kadr gtmeyi duşunuyorum aoleme bahsetmiyorum herşeyi soylemiorm.kocami kotu etmemek icin ama o bana karşı byle degilll