Merhaba hanımlar, tazecik bir kaos ile size geldim.
Biri var, kuvvetle muhtemel bana karşı hisleri var. Benim de kendisine karşı guclu bir hoşlantım var. Birkac gundur surekli beraberiz, surekli imalar ile evlilik, sevmek uzerine konuşuyoruz beraber film vesaire izliyoruz geziyoruz. Ben tek bir mevzu dışında benim icin bicilmiş kaftan diye duşunuyorum ama babam onun icin "Dumduz biri, uzak dur eğer tekrar bu kadar samimi olursan babasıyla goruşurum bu durumu haberin olsun diye tehdit etti beni. Asla boyle bir rezillik yaşamak istemiyorum. Ne yapacağıma, ona karşı nasıl bir tavır sergilemem gerektiğine karar veremiyorum. Aramızda birbirimize itiraf ettiğimiz bir şey yok, işte başka hayatlar uzerinden evliliği, "Sen ne duşunuyorsun bu konuda" gibi konuşuyor, yorumluyoruz. Yani cok ince bir ip var aramızda her an kopabilir de daha da kuvvetlenebilir de. Bir yanım kopmasından korkuyor, bir yanım babanın bir bildiği vardır diyor. Annem dedem babannem babam, hepsinin aklı cıkıyor aramızda bir şey olacak diye. Benim penceremden cok iyi, nazik biri. Ama yanımda olduğunda ciddi anlamda gundelik hayatımda olan alışkanlıklarımı etkiliyor. O'nun yanında farklı davranıyor, tavizler veriyorum. Tutulduğuma eminim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tecrubelerinizi, tavsiyelerinizi almak istiyorum. Şimdiden teşekkur ederim.
Not: Kimse birbirimizden hoşlandığımızın farkında değil, ama fazla samimi olduğumuz icin aramızda bir şey olmasından korkuyorlar. O yuzden beni uyarıyorlar.