Gorucu usuulu anneannemlerin koyunden bir cocuk vardı dun bahsetmiştim. Hatta dun goruştuk ancak akşamına yazmadı ve her yerden sildiğimi yazmıştım. Sabah olunca ısrarla mesaj attı yazdı. Konuştuk ve bugun tekrar buluşmaya karar verdik. Oncelikle annemler 4 kardeş 3 dayım var ve bir dayım yurtdışından geldi tatile. Anneannemin koyunde hepsi bu cocuğu tanıyor. Dayımın hanımı yengem de bizi bugun lahmacun yemeye cağırmıştı beni ve kardeşimi kardeşim onden gitti bende bu cocuğun arabası ile dayımların evine kadar gittim cocuk iyi niyetinden bende geleyim beni severler dedi . Bende tamam olur dedim keşke demeseydim cunku ben anneannemlerede guvenerekten bir şey demezler diyerekten goturdum. İki dayım aşırı kızdı. Dayım dedi duğun ne zaman boyle iş olmaz yengem kuzenim benim yaşımda kız oda nişanlandı oyle şey olmaz benim babam cok Kızar daha benim nişanlım bile bizim eve gelmedi gibi bayağı ağır sozler şoylediler. Ya inanin cocuğun annesini de alıp merkezden oyle gecmiştik annesini eve bıraktık ancak cocuğa cok kızdılar . Hak veriyorum gelmemesi gerekirdi ama o da bende cok iyi duşunduk . En azından oturalım muhabbet edelim diye duşunduk dedim. Anneannem bile sen aldırma dayına dedi. Neyse ben eve geldim babam da kapıdaydı dedim baba bayağı gezdik dayımlardan da fırca yedik dedim. Kimle gezdiniz deyince hem o cocuğun adını hem de bugun buluştuğum kızların adını verdim . Babam aşırı sinirlendi . Dedi ki sen napıyorsun bu ailenin namusu şerefini ayaklar altına alıyorsun felan dediler ya şu an intihar etsem yeridir ya . Bana git sen gelme gozume gozukme gibi şeyler soyledi . Ağladım ama cok uzuldum . Tamam hak veriyorum herkese ama cocuk da aynı koydenler beni tanıyorlar diye kotu niyeti olmadığından boyle duşundu .