Merhaba hanımlar başlıktan da anlayacağınız uzere 23 yaşındayım ve Allahın izniyle birkac gun sonra tum derslerimi vermiş olarak endustri muhendisliğinden mezun olacağım. Fakat lafı uzatmadan sorunuma gecmek istiyorum, bolumumu isteyerek okumadım. Hayalim her zaman başarılı bir avukat olmaktı fakat babam avukatların yalan soyleyerek(?) para kazandıklarını duşunduğu icin izin vermedi hatta lisede eşit ağırlık bolumunu secmeme dahi musade etmedi ve sevmediğim halde sayısal okudum. Sonrası endustri muhendisliğiyle devam etti. Fakat kendimi cuppeyle mahkeme salonlarında hayal etmekten alamıyorum.. Benim yaşlarımda yeni universiteye başlayan var mı? Sizce mesleğime bir şans vermeli miyim yoksa her şeyi sıfırlayıp hukuk kazanmaya mı odaklanmalıyım?

sonradan eklenen not: erkek arkadaşıma konuyu actığımda hukuku kazanmak ve okumakla kaybedeceğim 5 seneyi yuksek lisans ve dil eğitimine ayırarak endustri muhendisliğinde ilerleyebileceğimi ve kendmi geliştirebileceğimi soyledi. Biraz guvenimi kırdı acıkcası yani tamam kimsenin cesaretlendirmesine ihtiyacım yok ama insan sevdiği kişiden de destek gormek istiyor..