Yazarhanim .!.:
Merhaba sevgili KK. Ben eşim tarafından terk edildim. Terk etme sebebi beni bahanesiydi, yemek yapamama ve temizlik yapmadığımı one surup evi terk etti. Ki Allah şahidimdir ki, ben kendimi ovmem ailesi dahil herkes benim nasıl temiz ve yemeklerimin ne kadar lezzetli oldugunu biliyor.
Neyse ben başta şubhelendim başka kadın olmasından cunku saydığı şeyler ayrılma sebebi değildi, bir sorun varsa ortada oturulup konuşulur. İkimizin de ailelerimiz uzakta. fake profil acıp eşimi takip ettim. Yorumlarda bir kızın attığı kalpler dikkatimi cekti. Aylarca izlerini surdum. Ve eşim polis kız da polis. Eşim artık başka eve taşınmıştı nerde kiminle bilmiyorum.kredi kartını bıraktı giderken ve aylık kapıdan getirip bana 500 Tl para veriyordu evimiz kiraydı. Maksadı sessiz sedasız anlaşmalı boşanma oldugu icin para veriyordu yoksa paraya tapıyor oluyor parası cıkınca. Kızımla aylarca tke başımıza kaldık. Gorumcemle konuşurken telefonda Birgun dedim abla boyle boyle bir kız var ondan şubheleniyorum. Gorumcem de bir kac detay bulmuş whatsapın da engelli oldugum icin whatsapdan foto paylaşmış gozundə gozluk və fotoyu ceken kız. Neyse tam emin oldum dedim abla 100% bu kız. Kız da polis yaşı da kucuk eşimden. Gorumcem de kıza msj yazdı yuva yıkma vs diye. Eşim once ablasını arayıp saydırmış sonra da eve geldi bende kapıyı actım direk. Beni doveceğini duşunmedim. Kapıyı acar acmaz kızımın gozu onunde bana saldırdı. Polis ya nereye nasıl vuracağını biliyor. Hic bir yerim morarmadı ama cok kotu dovdu kızım uzerime kapandı ayağa kalktım kızımı kucağıma aldığım gibi evden cıkmaya calıştım kapıyı kilitledi telefonu elimden aldı şikayet edemedim. Sonra beni ikna etti kıza iftira atıyorsunuz dedi oyle bişey yok insanların namusuna laf etmeyin dedi. Gercekten inandım korktum iftira atıyorum gibi hissettim. Neyse ben artık iki eve yetişemiyorum cık git baban evine diye baskılar başladı kirayı vermemeye başladı. Parasız kaldım ailemin yanına dondum. Ben doner donmez evimizi icinde eşyalarıyla birlikte ev sahibiyle anlaşmış başka bir polis ciftine satmış 3500 tlye benim rızam olmadan. Evde 2+1 evin eşyası herşeyim bir cop dahi alamadım. Kızımın oyuncakları dahil.sadecce 2 valizle cıkmıştım. Ve Birgun yine eşimin profiline bakarken başka polis kız eklediğini gordum. Kızın profili herkese acıktı kıza baktım eşimin oynaşının yakın arkadaşı. Eşimle kızla birlikte fotoları var cifte kumrular cılgın aşıklar gibi yorumlar fotolarda. Baktım fotolara yorum yapılmış tıkladım ki eşimin oynaşının annesi yorum yapmış canım yavrularım Allah sizi nazarlardan korusun diye. Kadın yaşlı tesetturlu bir kadın. Kadının profilinden de kızın ailesini teker teker buldum abisinin de instagramı acık. Abisi ailemiz diye foto paylaşmış eşim de fotoda oynaşının başında durmuş deli oldum. Şimdi ne yapmam lazım mahkeme icin Turkiyeye gelmem lazım.davayı nisan ayında acıcam. Kızın ailesine yediği haltları soylemem lazımmı? İcime atmaktan yoruldum. Yuzleşmek istiyorum sonra kendime yakıştıramıyorum. Ama icime attıkca da cok kotu oluyorum bir akıl verin canlarım ne yapayım.
(daha once başka profille yazmıştım ama elimde foto kanıt vs bişey yoktu. O uyeliğimi unuttuğum icin tekrardan konumu guncelleyerek yazıyorum.) lutfen boş ver falan demeyin, inanın ki boş vermek olmuyor. Benim canımı yaktıkları icin ikisinin de canları yansın istiyorum ne yapayım.
Genişletmek icin tıkla...

İyi gunler kızlar. Başlık tam şuan yaşadığım durum. Dun akşam bana anlaşmalı boşanma protokolu gonderdi toplam maddi manevi 30 bin tazminat cocuğa 500 ve ben calışmıyorum. 11 aydır artık 1 lirası kursağımızdan gecmedi. Yani destek olmadı.
Neyse ben kabul etmeyeceğimi soyledim vay efendim kafama sıkarım, bir canım var oleyim de hic birşey alama sanki istediğimi babasının hayrına verecek ben 50 bin istedim gayet makul bir fiyat, ve 750 cocuğa. Bu kadar şeye rağmen kendime yakıştırıp nafaka istemedim. Allahım msjlarda resmen elinde olsa beni oldurecek ucak biletimizi kendisi aldı e o zaman gelme ben bileti iptal etdiricem dedi. Bende dedim paşa gonlun bilir iptal ettir gelmeyelim.
Gece bitti kapattım telefonu uyudum bugun beni ablası aradı canım neden boyle yapıyorsun. E işte sen ona demişsin kızın ailesine soyleyecem evli oldugunu vs eee dedim inkar ediyordu hani kafamda kuruyordum noldu şimdi, e kızın ailesi zaten evli oldugunu biliyormuş sen kotu olmanla kalırsın. Dedim bırak ben kotu olayım. Sen calışmıyorsun mahkemede cocugu isterse devlet memuru oldugu icin ona verirler sen ortada kalırsın dedi senin uzulmeni istemem. Dedim canım o elinden geleni ardına koymasın bende koymayacam dedim. Hic birşey yapamazsın olan sana olacak orta yolu bulun ne veriyorsa al yoluna bak seni istemiyor bak gonlu başkasında diyor. Neyse dedim sen benim icin uzulme istediğini yapsın cekişmeli boşanalım benim acelem yok dedim.
Uğraşmak istemiyordum gercekten boyle olunca da korktuğumu sanıyorlar aldatan kendisi,darp eden psikolojik şiddet gosteren kendisi, evimin eşyalarını su fiyatına satan kendisi, benim TV ve bir cok eşyam o onursuz gurursuz kızın evinde, bize bakmayan kendisi e neymiş o polis devlet memuru onun istediği olurmuş beni kimse dinlemezmiş hem ben calışmıyormuşum. Boyle bir dunya varmı gercekten?