sabah gozumu 2 aydır ayrı mı diyim kus mu diyim ara verilmiş bir ilişki mi diyim ben de bilmediğim icin ne diceğimi bilmediğim icin bu kısmı konuya gore okuyan karar verir zaten neyse boyle bir kişiden gunaydın, nasılsın? mesajı ile actım.
şoyle bir sure ayrılıp barıştığımız başlarda istemediğim ama sonradan olur mu diye denemek istediğim en nihayetinde olmayan ve 2 ay once de aslında bişeyler yoluna girdi diye duşunduğum hatta baya baya yakınlaşmış olduğumuz zamanda. ben acmamama rağmen kendisi surekli evlilikten bahsederek yakınlaştık, evlilik acısından beklentiye giriyoruz sen de bende vs gibi konuşmaları yoğunlaştı. bende her seferinde henuz evlilik icin benim bir beklentim yok. sen de kendini boyle hissetme dememe rağmen sanırım kendince belki ilişkimizde gorduğu sorunlara rağmen yakınlaşmış olmamız onu rahatsız etti diye duşunuyorum (tabiki bu benim kendi yorumum) ve 2 ay once benim attığım sabah gunaydın mesajına cevap vermedi ve sonradan tekrar sorun ne diye sormama rağmen hic cevap yazmadı. ben de bir daha asla yazmadım ve aramadım. hatta numarasını sildim. ama o beni hic silmedi. cunku mesaj kısmı durduğu icin profilini gorebiliyorum.
geldiğimiz noktada iki ay sonra yine yazması gercekten artık beni cıldırttı. yani bu ne şimdi? naz mı? ha bu arada konuştuğumuz bir onceki gece evet kucuk bir sorun oldu ama o hani şey gibi şunu istiyorum yok vermicem tarzında arada gecen basit bir cekişmeydi. buna takıldığına inanmak istemiyorum. geriye takılacak birşey kalmadıysa bu adam sorunlu mu? ya da cok hassas değilim yapı olarak ben mi bişey kacırdım hic bilmiyorum. kısacası şuan ona cevap verip vermemekte kararsızım.
ic duygum aslında gercekten iyi gidiyor diye duşunmuştum ve umutlanmıştım. ama iki aydır boyle sebepsiz bir ayrılık yaşatması ve hicbir acıklama yapmaması, kaldı ki o konuşmada goruşme planı yapıyorduk ki boyle birden bunu yaşatması bende ona karşı bir kin oluşturdu. acıkcası kızgın ve sinirliyim. didikleyebilirdim ki muhtemelen bunu istedi ama ben de uğraşmadım. şimdi eminim cevap yazsam da bu kinimi kusmadan yola devam edemicem. kusarsam sorunlu ben olucam. kusmasam eski sıcaklığım kalmadı. offf bıktım gercekten ben mi ince hesaplar yapıyorum yoksa ilişkiler hep mi boyle? ya da madem mesaj atıcaktın neden iki ay gecti?
siz olsanız bu adamın mesajına cevap verirmisiniz?