Merhaba tekrar, kopeklerim icin alışveriş yapmıştım. Sitede nişanlımın ev adresi kalmış ve kargolarım onun evine gitmiş haliyle Hemen oncesi onun kuşları icin birşeyler almıştık o yuzden onun adresi kayıtlı kalmış. Benim de dalgınlığıma gelmiş fark edememişim.
Annesi falan evdeyken gelmiş tam da kargom. Nişanlım da tabi şaşırmış ne acaba diye acmış. Toplu bi alışverişti 600 kusur tutmuştu. Herneyse beni aradı boyle boyle kargo geldi senin dimi aşkım diyerek. Ben de benim olduğunu soyledim, yanlışlık olduğunu ve kontrol etmesini kargomu (kırık vs var mı diyerek) Telefonda olduğumuzu bilmeden buyuk ihtimalle annesi benim kopeklerime harcadığım paraya laf etti, bunlar hep benim cocuğumun cebinden cıkcak diyerek soylendi. Bu arada mesleğimin olduğunu ve calıştığımı belirtmek istiyorum. Nişanlım susmasını falan soyledi benden de cok ozur diledi. Annesiyle konuşacağını soyledi. Daha oncesi de kopeklerime laf etmisti, şimdi de devam ediyor.
Kadın taktı baya. Bu sefer boyle duşunmesine cok alındım. Zaten tanışmaktan hep uzak durmuştum iyiki de oyle yapmışım, tanıştık tanışalı hep benzer sorunlar yaşıyoruz. Sizce bu durumda birşey yapmam gerekiyor mu? Gercekten cok kırıldım ve sinirlendim, sizlerin goruşlerine ihtiyacım var