Arkadaslar hepinize merhaba, bu mesajları suan sevgili yeni esimle sahte kahvaltımızı yaparken yazıyorum, guya balayı yapıyoruz
Cok guzel bir duğunumuz oldu ailesiyle ailemle cok cok iyiyiz hicbir sıkıntı yok. Buraya kadar yani,
28 yaşında oğretmenim, esim asb arkadas aracılıgı ile tanıstık kasımda, aralıkta nişanlandık, esimle tanıştığımızda anlaşamadığı bir ilişkisi olmuş nikah tarihi alınmış bir yıllık bir aşk, bana anlatılan sadece ‘biriyle goruştuk aileler anlaşamadı ve ayrıldık ‘ idi ben cok gecmiş takıntılı değilim derin duşunmeden tamam dedim cunku ailesi arkadaşları o kadar ozumsedim ki bir butun olarak davranıyorlardı. Alkolu sigarası vardı ama alıskanlık dedim cok deşmedim uyumlara odaklandım galiba. Neyse biz alısverislere falan basliyoruz her sey iyi guzel nisanlım da goreve gidecek bana biraz musade istediğini bi muddet telefona falan cok bakmayacağını soyledi… iki gun sonra bana bir telefon geldi, karsıda bir kız aglıyor dedi ‘ben sizi aramayacaktım ama aramak zorunda kaldım ben şu kişiyim boyle boyle eskiden boyle şeyler oldu nişanlınız şuan bu şehirde goruşmeye geldi bana sizinle ayrıldığını, ailesiyle durumu konuşmak icin memlekete gececeğini soyledi , o cok iyi biri ama kafası gelgitlerle dolu, cok takıntılı bana cok eziyet etti bizden artık hicbir şey olmayacağını bile bile buraya gelmesi hic normal değil sizi arama sebebim ise bir kadın olarak sizi uyarmak hakkınızda hayırlısı olsun rabbim iyilerle karşılaştırsın ’ Dedi ve kapattı, evin icine sığamadım kimseyle konuşamadım aksamına mesaj attım ben size inanmıyorum diye. Kız dedi ki inanmamanız cok normal ben sizin mesajlarınızı okudum o size goreve gidiyorum deyip buraya gelmis, numaranızı da zaten oradan aldım simdi size biletini beraber fotoğraflarımızı gondereceğim dedi.. tarihlerle birlikte butun konuşmalar, konumlaşmalar, biletler “ sana geliyorum karım yarım yanımı tamamlamaya geliyorum bizi hicbir şeyin ayıramayacağını yeni anladım yazıyor, karşılığında kızda “ ben sana vakit ayıramayacağım bize gelirsen akşam yemeğinde goruşuruz fakat babamın yuzune nasıl bakacaksın bilmiyorum sosyal medyada hala nisan fotoğrafın duruyor ne yaptığını anlayamayacağım vs yazıyor “ benimki bi ara butun fotoğraflarını sildi tamda bugunmuş. Boyle şeyler oldu neyse uzatmadım bi hesabım vardı konuşmaya gittim icimde kalacaktı falan dedi kapattık konuyu. Kızın hayatında birisi varmış ve zaten olmasa da biz anlaşmadık bana nefes aldırmıyordu calışmayacaksın diyordu gibi şeyler soyledi boyle olunca kafama takmadım.. aylar gecti her şeyin. Guzelini aldık her şeyi istediğimiz gibi planladık nikahımız oldu duğumuzu bekledik yaptık , duğunden onceki gun cok sarhoştu onu hic oyle gormemiştim mutluluktan dediler kaptılar konuyu yine, ve balayı.. balayında bir adam eski sevgilisinin fotoğrafıyla gece havuza inip niye icer ? Zaten iliskide de sanki hic oralı değildi, yani yemek yiyoruz geziyoruz cok guzel ama yalnız kalmaya hic hevesli değil…. Surekli arkadaşlarını arıyor işten gucten duğundeki komikliklerden bahsediyor…Duğunumuzdeki o deli oynayışları mutluluğu kahkahaları neydi ? Benim bu kadar zamandır kendimi kandırışımın sonucu ne olacak ? Konuşuyorum olacak iş değildi ben seni sectim sana guvendim seninle evlendim diyor, bu adam kiminle evlendi ? Benim gecmişimi cok cok soran adam nasıl boyle şeyler yapıyor arkadaşlar en onemlisi ben nasıl bosanacağım… tayinimiz falanda aynı yerde artık ..
ben zaten gecmişte mutlu olmadım, tamam dedm takıntısız biri oda bende bir şeyler yaşamışız bu sefer olur, şu olanlara bak şimdi diyeceksiniz ki adam zaten sinyaller vermiş ama neden konuşmadı ayrılmak istiyorum demedi ? Cıldırtacağım bu kadar masrafa niye girdik … neyi az istesem cok yaptı.. ve o kıza iyi davranmadığı halde niye ozluyor niyeeee soruyorum konuşmuyorrrr , korunmasız da girdik ilişkiye bebek olursa yandım bennn