Nerden başlıcam emin olun bilmiyorum.
En baştan sizi sıkmadan anlatmak istiyorum. eşimle aynı lisede okuduk. Ben kendisini pek tanımasam da o zamanlar eşim beni gorup beğenmiş. bir iki kere konuşmaya calışmış ama ben hic hatırlamıyorum bunları. ben universiteye gidip dondum işe girdim en yakın arkadaşım vesilesi ile bana ulaştı ve o zamana kadar beni beklediğini dile getirdi. Sonrasında bu durumun doğruluğunu oğrenince konuşmayı kabul ettim ve arkadaşlığımız başladı. yani eşimin bana olan sevgisi sadakati cok fazlaydı sozlenene kadar. benim gozumden bir damla yaş aksa o hungur hungur ağlardı ben uzuluyorum diye. biz ne zaman sozlendik sorunlar başladı değişti farklılaştı. nişanımız da kustuk o derece. bi şekilde nikah gunu geldi herşey o kadar yolundaydı ki bişi olucak diye korkarken başıma da korktuğum geldi. kayınvalidem nikah şahidinin ikiside benim akrabam diye nikah salonunu yıktı. kocam elini bile opemedi kavga dovuş dışarı cıktı. benm evliliğimde boylece berbat başladı. asıl sorunlarda bundan sonra evde muska cıkması ile oğreniyoruz ki bana eşime kayınvalideme buyu yapılmış. eşim bunlardan kurtulmak icin şarlatanlara benden habersiz hırsız gibi aldığı bileziklerimi kaptırdı. sonra aylarca bu boyle gitti maaşını caldırdı iş yerinde yaptığı yanlışlar yuzunden para odedi hep. 1 yıllık evliyiz 48 bin eşime ben harcamış calışıp calışıp borclarını ben odemiş oldum. bi şekilde bu kotu zamanlardan kurtuldum. ama eşim eski haline donemedi ilgisiz kafası surekli dağınık varsa yoksa ailesinin devam eden sorunları. bakıldığında ne maddi sıkıntımız oldu bunca şeye rağmen ama kırıp doktuğunu tamir edemedi. evinden habeersiz benm nerde naptığım sorun değil. aşırı guvendiği icin olduğunu soylesede kadın olarak elini ustumde hssetmek isterim varlığını gostersin ilgilensin boşanalım dediğimde de ben senden vazgecmem boşanmam istediğin yere başvur diyo. kafayı yicem ne onla oluyo ne onsuz bunlara rağmen nasıl toparlarım diyorum ama bazende artık nefes alıcak kadar halim kalmadığını hissediyorum. biri akıl versin bana ben napıcam ben yaşamak istiyorum. ben ruhumun olmesini istemiyorum. neşemi sevincimi huzurumu arıyorum.....