Merhaba hepinize tekrardan. Bundan once ki konumda herkes yardım etmiş ve gercekten işe yaramıştı. Hepinize cooook teşekkur ederim Evleneli 2 ay olacak. Biz eşimle zaten cocukluk aşkıyız,yani ailesiyle de yıllardır tanışırım. Eşimin kız kardeşi evli ve benden 3 yaş kucuk. Evi İstanbul gibi bı yer icin bize uzak fakat neredeyse her hafta annesinde sık sık goruşebiliyoruz bu sayede. Eşimin kardeşi ki insan kardeşini gercekten cok sever buna hicbir lafım yok ama kendi eşi varken samimiyetini koruyabiliyor kendi eşi yokken sadece ortamda ben varken benim eşime karşı bu samimiyeti korumuyor. Ben mi yanlış duşunuyorum, lutfen yanlışsa siz soyleyin gerekirse kızın fakat akıl verin oturuyoruz kendi eşi yok. Benim eşim kızını seviyordu sonra bı anda yanına gidip sarılıp sana mavi renk ne cok yakışıyor kurban olduğum diye opmeye başladı, eşim bu tur şeyleri pek sevmez o da garip buldu ve nedense bana baktı ve kendini geri cekti. Her neyse sonra bı anda aşkım benim,canım,bitanemmm diye ustune bastıra bastıra soylemeye devam etti. Gecen eşim rahatsizlandi eşime mesaj atmış "bebeğim nasıl oldun?" Diye. Ben bu zamana kadar hic dikkat etmedim fakat son gelişlerinde bunu surekli tekrar ediyor ve sanki gozumun icine baka baka inadıma yapıyor. Normalde rahatsız olmazdım, dun tekrar bebeğimmm diyince bastıra bastıra aşırı rahatsız olduğumu hissettim. Sizce haksız mıyım? Ne onerirsiniz?