Gecen bir konuşma oldu oyuzden buraya yazma gereği duydum. 4 senelik evliyim bir kızım var. 1 senelik memurum eşim de memur. Evlenmeden once eşimi kardeşleri tabiri caizse yolmuşlar hep. Eşim ailesine koyde ev yaptırmış. Eskiden altın topluyormus.Evin demircisi geldi bir altını ver yok boyacısı geldi diğer altını ver derken elinde birşey kalmamış. Hadi diyeceksiniz ailesidir vs evet ben de oyle duşundum iyi yapmissin dedim ailesinin durumu da kotudur. Ama ne hikmetse en buyuk oğullarına okadar duşkunlerdir. Paraya sıkışmışlar bağlarının bir kısmını satacaklarmış eşim parasını vermiş satmaktan vazgecmişler vs.
Buyuk abisi eşime kredi cektirmiş 2 taksit odeyip 30 40 bini takmış. Eşim duğunumuz olacağı zaman abisi araba bozuldu gelemeyebilirim demiş tamir parası istemiş eşim de gondermiş 6 bin.Ya bu adam zaten herseyini tek yukleniyor. Eşşek olunca semer vuran cok olur tabii.
Gel zaman git zaman evlendik.10 senelik memur eşimin aylık 8 bin maaşla hicbirşeyi yoktu. Abisi işinden ihrac oldu eşimden beklentiye girdiler ben musade etmedim eşim kotu oldu 2 senedir eşimle konuşmuyor. Yaptığı iyilikler yanına kaldı saftirik eşimin .
Buarada eltim hanim eşimi arıyor senin karin annene şunları etti bunları etti eşin şoyle kotu

Yanlış anlaşılma olmasın ben cimri bir insan değilim kaynım okuyor ona cok yardim ettim oğrenci diye. Eşime de diyorum ihtiyacı olan bir insanın samimiyetine inanırsam elimde olursa veririm diğer turlu salak yerine konulmak istemiyorum. Ailesi de oyle. Koy evini 2 katli yapmışlar. Diğer katı buyuk abisininmiş.Annesi diyor.buyuk abisi de demiş ki benim daireyi kardeşlerden birisi satın alsın nakit paraya ihtiyacım var. ben de dedim eşim kendi parasıyla yyaptırdığı evi kendi parasıyla satin mı alacak siz ne zannediyorsunuz bizi diye. Sinirden deliye dondum.
Dun kayınvalidem eşime ve diğer abisine demiş buyuk abisi icin 10 ar bin tl yardim edin annelik hatrıma. Kuruş yok eşim kotu parası tatlı mı dedim.
Belki şuan karmakarışık yazdım ama sinirlerim bozuldu ya.
Ben şimdiden yazın tatil planları yapıyorum 4 senelik evliyim balayı dahil olmak uzere tatile girmedim aptal gibi kendimizi kısıyoruz millet bizi salak yerine koyup para istiyor. Eşime de dedim bundan sonra gezcem tozcam birikimimi yapcam araba borcu bitsin eve gireceğim. Kimseye 1 Kurus beklentiye girmesin diye. Oyuzden eşimi borca sokuyorum iyi mi yapıyorum