Merhaba kk uyeleri cok uzun yazmayacağım lutfen okur musunuz akıla ihtiyacim var. Biz eşimle 2 sene maddi sıkıntının dibine vurduktan sonra 1 yıldır duze cıktık cok şukur durumları duzelttik. Maddi sorunların cozulmesi ile esime aşırı bir ozguven ve tabi sorumluluğun getirdiği stres geldi bu sefer manevi sorunlar başladı. Soylediklerimi isteklerimi rahatsız olduğum konuları hic takmıyor. Yurtdisinda birlikte calıştığı bir bayan var yani eşim burda kadin yurtdisinda arada buraya geliyor zaten telde de surekli irtibat halindeler ıs dolayısı ile bu kadınla ilk zamanlar bir samimiyet kurmuş ama tabi onların rahatlığı ile bizimki uymadı bana rahatsızlık verdi guluşmeler konuşmalar falan soyledim uzaklaşmisti trye geldi kadin yine samimi olmaya başlamışlar hastaymış burda Dr araştırmış falan yani yine iş dışında sohbet muhabbet başlamış bunu oğrenince kendisine sordum bana birsey yok dedi bende samimiyet başlayınca ilerliyor afedersiniz kadin rahat yani bizler gibi değil dedim bu sefer ben yanlış birsey yapmadım eğer seni aldatmiyirsam kiminle konuştuğuma karışamazsın yani aldatmadigim surece istediğimi yaparım diyor senin rahatsız olman senden kaynaklıdır diyor istediği ile arkadaş olur muhabbet edermis boyle kabul edecekmişim yoksa bosanacakmisim bende tamam o zaman bosanalim dedim dilekceni hazırla dedi şimdi 2 gundur konuşmuyoruz 2 kucuk cocuğumuz var ilgili bir baba ama sanırım ozgurluk istiyor ben nasıl davranmaliyim esime.
Guncelleme: Esime bugun dilekce ve protokolu gonderdim ama yok onu kabul etmem bunu etmem dedi isteklerim gayet makul olduğu halde imzalamadi aksamda isim var eve gec geleceğim dedi konuyu kapattı. Ne geri adım atıyor ne boşanıyor arada kaldı galiba.