Aşırı tedirgin olduğum bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Pandemiylr beraber bizim evde e ticaret alışverişleri tavan yaptı.
Buraya kargo getiren bir kargocu var, gecen hafta "telefonunuz cekmiyor sanırım, kargonuzu getirdim" diye WhatsApptan mesaj attı, tamam dedim aldım kardeşim inip aldı kargomu.
Telefonunu kaydettim, cunku sıklıkla o firma getiriyor.
Sonra bu adam surekli durum paylaşmaya başladı, bi acaba dedim ama ustunde durmsdım. Takip ettim, ben goruyorum durumunu siliyor falan. En sonunda benim adımın gectiği bir resim attı, bana olduğu bariz belliydi. Yine birşey demedim, en sonunda yazdı, kibar bir şekilde nişanlı olduğumu, nişanlımın boyle şeyleri hoş karşılamayacağını soyledim ve o da evet hepsi sanaydı ama nişanlı olduğunu bilmiyordum, eğer rahatsızlık verdiysem ozur dilerim amacım seni ya da nişanlını rahatsız hissettirmek değildi falan yazdı, yine kibarca onemli değil falan diyip konuşmayı bitirdim. Amaaa salak gibi anladığını duşundum ve kargo getirdiği icin numarasını silmedim, bugun bize kargo getirmediği halde story olarak bizim evi videoya cekmiş ve muzik paylaşmış sacma sapan, cıldırdım.
Birşey soylesem sinirlenir ağzımı tutamam haklıyken haksız duruma duşmek istemiyorum.
Bakın ben belki numarasını kaydederek ya da kibarca reddederek hata yapmış olabilirim ama bunlar ona bunları yapma hakkı verir mi? Ki coğu kargo şirketinin numarası kayıtlıdır boyle birşey başıma ilk kez geliyor. Gercekten aşırı rahatsız oldum,nasıl aksiyon alabilirim bilmiyorum zira adam surekli evimize gelip kargo bırakıyor.

Neden kargo firmalarını kaydediyorsun diye soracaklar icin zil basmıyor ve calışsa da takılıp kalıyor, o yuzden takılı değil zil.