Merhabalar , ben hayatımda daha iyi bir gelire sahip olmak ve daha iyi hayat standartlarında yaşamak istiyorum. Tabii kim istemez ki … Fakat benim şuanki gelirim ve hayat standartlarım beni tatmin etmedi. Yani herkes zengin olmak ister belki ama bu bende artık isteğin de otesinde kendimi gercekleştirememişlik , geri kalmışlık, yetersizlik duyguları veren bir hal almaya başladı. Herkesin hayatı bir şekilde gelişiyor değişiyormuş da benimki yılllardır aynıymış gibi. Bekar 30 yaşımda bir insanım. Elime ayda 5 bin civarı para geciyor. Bazen bunun bi iki ustu olduğu da oluyor. Ailemle yaşadığımdan ev gecindirme gibi bir masrafım yok şuan icin. Ama bana yetmedi. Yani deli gibi harcayıp borc falan yaptığımdan değil . Bu parayla istediğim gibi yaşayamadım. Ne bilim bir turlu arabamı istediğim arabayla değiştiremedim. Veya istediğim gibi yurt dışı seyahatlerine cıkamadım. Hadi bunlar da cok mesele değil ama bi kendini gercekleştirememe olayı var . Bir turlu harekete gecemedim. Ne yapabilirim nasıl daha fazla para kazanırım diye hep duşunuyorum ? Ama cevap bulamadım henuz .
okulu benimle beraber hatta benden sonra bitirenler bile bir yerlere geldi . Ben pek bir şey yapamadım. Bu saatten sonra başlasam yapar mıyım bilemiyorum. Okuduğum bolum harici işler de cok aklımı kurcalıyor ama ne yapsam bilemiyorum. Bu olduğum halden daha ileri gitmek istiyorum. Kendimi daha ust seviyelere taşımak istiyorum. Değişim gelişim istiyorum. Bulunduğum yerden mutluluk duymak istiyorum . Bana haz versin istiyorum. Başarılı olmak başarmak istiyorum acıkcası. Peki elimde ne var bunu yapabilmek icin bilmiyorum. Arkadaşlarıma bakıyorum hepsi bi iş tuttu bi yol buldu. Ben hala aynı yerde. İnsanlar hayatlarını değiştiriyor ilerliyor. Ben nasıl yapıcam . Dertleşmek istedim …