Merhabalar herkese. Benim cok yakın bir arkadaşım var. Eskiden aramız cok iyiydi birbirimize saygı duyardık. Artık aramızda saygı kalmadı. Hep bana kotu davranıyor, asla adımla hitap etmiyor, adımdan once mal, salak gibi kelimeler kullanıyor. Kardeşimle bir araya geldiklerinde mutlaka beni aşağılayıcı şakalar yapıyorlar, sonra ben anlamamazlıktan gelince anlamadığım icin zaten sen anlamazsın, sen hicbir şeyi anlamıyorsun gibi şeyler soyluyorlar. Birbirimize komik şeyler attığımız bir instagram grubumuz var grubun adı “ ...”. Orda bile beni aşağılıyorlar. Arkadaşımın bir ablası var hic onun gibi değil cok iyi birisi, beni cok seviyor her zaman boyle şeyler dediklerinde onları susturup beni korumaya calışıyor. Ama işe yaramıyor kardeşimle arkadaşım yaptıklarımızı hak ediyor diyorlar. Gecen gun kardeşimle mesajlarını okudum gizlice hakkımda eskiden boyle değildi iyice mal oldu falan gibi şeyler soylemişler. Ben bunları onlara soyleyince de guluyorlar sadece. Aramızdaki saygıyı nasıl tekrar geri getirebilirim lutfen yardımcı olun.