Merhaba.
Duşunmekten delirmek uzereyim fikir verirseniz sevinirim.
Aslında sorun cok buyuk değil olmasa da olur denilecek bir mesele ama aklıma takılıyor.
1 yıldır nişanlıyım parmağımdaki alyanstan başka hic bir takım yok. Zaten meraklı da değilim altın bilezik gibi şeylere sevmem nişanlıma da hic lafını etmedim bugune kadar.
Takı şeklinde değil ama normal birikimlik altın gibi getiriyorlar biz de oylece saklıyoruz. Ama bir duğune giderken insanlar kolunda bir bileklik arıyor fark ediyorum ima ile ya da acık acık soyluyorlar.
Bugun, bahsettiğim getirilen altınlardan bir tanesini bileklik yapmak istediğimi nişanlıma soyledim. Annenden musaade isteyip bilekliğe cevirsem olur mu şeklinde. Nişanlım aynen şoyle cevap verdi: bileklik yapınca ne yapacaksın kullanır misin ki, hem bileklik yaparsan bana vermezsin, değer kaybeder, kendi altınlarından cevir ( benim kendi birikimlik altınımdan bahsediyor. En dusundurucu cevabı bu bana gore ).

Bana karşı genel tavrı bu şekilde. Mesela konuşuyoruz beyaz eşya araştırıyorum x markayı duşunuyorum nasıl sence diyorum. Beyaz eşyayı sen alacaksın diyor. (Bizim yoremizde adet bu şekilde). Yanı surekli bir sen ben ayrımı var.

Ben mi cok takiliyorum yoksa duşunceleri gercekten tuhaf mı? Şimdiden teşekkur ediyorum cevaplarınız icin .