Merhaba arkadaşlar bundan bi 10 gun once erkek arkadaşımla ayrıldık. Daha doğrusu ben ilk değersiz hissettiğim icin -ciddi sıkıntılarım vardı-ayrılalım dedim o da zamana bırakalım dedi. Ertesi gun arayıp onun yanımda olmasını istedim ve icimi doktum kişisel sıkıntılarımı doktum. Bu ilişki icin fazlaca emek verdiğimi biliyorum ve o gunden sonra buluşup bunu halledelim dedi ama o surede yazışalım demesine rağmen yazmadı buluşma gunu ekti. Şimdi tekrar buluşacaktık gelmeyince ayrıldık. Ama şuan icim cok rahat cunku ben hep onu alttan almıştım yanındaydım her konuda. Ama o benim yanımda değildi . Bu aralar en cok kafa patlattığım ne oldu da bir anda bitirdi beni kafasında. Değersiz hissediyorum derken cidden yazmazdı etmezdi hem iyi tamam diye konulma bitirici konulurdu dayanamadım bende. ŞİMDİ SORUM ŞU BEN SADECE NEDEN SOĞUDU NEDEN GİTTİ DİYE DUŞNUUYOEUM. Herşeyimiz iyiydi her konuda. Sadece o gelmiyordu ve artık ben cabalamadım cunku tek başıma cabalamaktan yoruldum. Şimdi donup baktığımda icim cok rahat cunku elimden gelenin fazlasını yaptım bunun farkındayım. Bu normal mi yoksa acısı sonradan mı cıkacak bilmiyorum…yardımcı olun lutfen