Hanımlar selam,
Şu an o kadar şaşkın ve tuhaf hissediyorum ki. Direkt konuya giriyorum, Aşağı yukarı bir bucuk aydır işyerinden birisiyle konuşuyorum, 3 hafta once buluşmuştum. Goruşmemiz cok cok guzel gecti. Hicbir falso hareketini gormedim, beni dinlerken mimikleri halleri cok tatlıydı. Sonrasında da cok ilgili davrandı. 2 gun once evlerine bir misafir geldi o gunden beri feci morali bozuk, cok az konuşuyoruz. Ailesel, babasıyla ilgili bi sorun olmuş. Ozel bi konu olduğu icin detay sormak istemedim bence olabildiğince anlayışlı davrandım.
Bu akşam telefonda konuştuk bana, az biraz ailesel sorunundan bahsetti bu surecte cok gergin olduğunu, beni de istemeden kırabileceğini bunu asla istemediğini vs anlattı. Lafı, istersen konuşmayı bırakalıma getirdi. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Şimdi konuşmayı bitirirsek bi daha aynı samimiyette tekrar konuşamayacağımızı vs soyledim. Bana eğer konuşmaya devam edersek, birbirimizden tiksinerek konuşmayı bitireceğimizi soyledi. Eğer bu kadar kırılmayı goze alıyorsan devam edelim dedi. Aklına başka bi şey gelmesin başka birisi vs kesinlikle yok dedi.
Hanımlar, ilk defa başıma boyle bi şey geliyor. Hareketlerinden bi samimiyetsizlik gorsem tamam, ama cok tuhaf hissediyorum.
Yarın akşam goruşeceğiz, ikimizde birbirimizi gormek istedik. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Konuşmayı direkt kesmek istemesine, beni direkt hayatından cıkaracak olmasına cok uzuldum.
Bu ne şimdi, lutfen konuşmaya devam edelim diye yalvaracak değilim ama şak diye bitmesi de cok tuhaf geliyor. Bi yandan bencillik mi ediyorum diye kendimi yiyorum.