Merhaba arkadaşlar eşimin babannesinin cenazesinde gorumcem surekli mutfakta benimle azarlar şekilde konuşuyordu o an kotu duşunmedim ağzından oyle cıkmıştır diye duşundum unuttum gitti.. ertesi gun o mutfaktan cıkıyordu bende mutfağa giriyodum carpışıyor gibi olduk ufff diyip canı sıkıldı gitti..o gun oyle uzuldum ki eve aglayark dondum. sonra eşim annesine soylemiş neden boyle davranıyor benim abartttigimi soylemiş kaynanamda kızı kucukmuş aramızda sadece birkac yaş var.. Ne arayıp bı kusura bakma falan dediler ne başka bişey. Bende Kendi icimde kapattım konuyu.. bunlar eltim kaynım gorumcem hep bir olmuşlar arkamdan ne konustularsa eşim annesine gitmişti kaynım eşimin yanına durduk yere gelip gorumcemin haklı olduğunu benim haksız olduğumu soylemiş. Bende dayanamadım eltime mesaj attım beni kimse yargılayamaz ben ne yaptımda suclu oldum x abi neden karışıyor yazdım . Eltimde benden taraf gibi gozukup yazdığım mesajları kaynanamgile gostermiş oysaki kendide o an neler neler yazdı teyzeler falan toplanmislar oradaki insanların gizlice resimlerini cekip attı bak sen yoksun ben varım gibisinden. Resmen biz kustuk diye mutlu oldular. Eltimle aramız cok iyiydi bı anda benim kuyumu kazmaya basladi. Gorumcemin duğunu oldu bu olaylardan sonra hep birlikte aynı masada oturduk kaynım benimle dalga gecercesine bakıp bakıp guluyor eltim hadi gitte gorumcenle resim cekin diye benimle dalga geciyor.. Kendileri ikidebir kuserler kaynanamgille ben hic karışmam aralarında ki meseleye. Ama bunlar resmen zevk aldilar. Kaynanamin sessizliği vs. O kadar sinirimi bozdu ki bende hic kalkıp oynamadim kına gecesine ve duğune gittim nikÂha falan gitmedim. Tabi gitmedigim icin kotu gelin oldum. Nikaha gitmemekle yanlış mı yaptım sizce? Artık hicbiriyle goruşmeyi duşunmuyorum. Uzun oldu kusura bakmayın