Merhaba arkadaşlar. Ablamla aramızda iki yaş var her zaman cok yakın olduk. Espiri anlayaşımız, ilgi alanlarımız, tarzımız hep aynıydı. İkimizin de cok yakın bir arkadaşı var o da bizim kardeşimiz gibidir ve cocukluktan beri tanışırız. Farklı şehirlerde olsak da konuşmadığımız bir gun gecmez. Beraber aşırı eğlenirdik yani. Bu arada ablam da ben de kadınlar kulubunu sık sık okuruz. Gecenlerde benimle ve arkadaşımızla alakalı bir takım sıkıntıları olduğunu buraya actığı bir konu sayesinde oğrendik. Tamamen tesadufen yani...
Sıkıntılarından bahsedecek olursam onunla surekli dalga gectiğimizi ve dışladığımızı falan duşunuyormuş. Ancak durum kesinlikle boyle değil. Bahsettiğim gibi ucumuz de cok yakın olduğumuz icin aramızdan su sızmaz ve bazı aşamaları ilişkimizde aşmış olan insanlarız. Şaka yapacağımız zamanı da biliriz yapmayacağımız zamanı da biliriz. Ablam eskiden mizah seviyesi cok yuksek bir insandı ve dediğim gibi gereksiz alınganlıklar yapmazdı ancak son zamanlarda nasıl oldu bilmiyorum ama hicbir şeyi anlamamaya başladı. Ne ironiyi anlıyor ne mecazı anlıyor. Bizim yaptığımız şakalar da genelde ironi oluyor zaten. Ve samimiyetimize sığınarak arada bir birbirimize takılıp eğleniyoruz. Bugune kadar bundan rahatsız olan olmadı ve eminim rahatsız olan olsaydı da gelip bunu dile getirirdi biz de ona gore ceki duzen verirdik kendimize. Ama emin olmamak gerekiyormuş. Ablamın bu durumuyla ilgili de şakalar yaptık ucumuz de hep beraber gulduk gectik. Bana kalırsa gulupte arkadan dedikodu yapmak ikiyuzluluğe girer. Bu tavırları beni urkuttu acıkcası. Onu bi doktora goturmek istiyorum belki bir sıkıntısı olabilir diye duşunuyorum umarım buna sıcak bakar. Cunku insanlar bazen icinde olan şeyleri anlamsız bir olayda dışarı tepki olarak cıkarabiliyorlar. Benim duşuncem bu şekilde siz ne onerirsiniz merak ediyorum ve objektif yaklaşmaya calışıyorum. Bir hatamız varsa arkadaşım da ben de bunu gormek isteriz ve ona nasıl yaklaşmamız gerektiğiyle ilgili tavsiyelerinizi oğrenmek isteriz. İlgilendiğiniz icin teşekkur ederim..