Merhaba evliyim, eşimle iletişim sorunumuz var ve 1 senedir ilişkiye girmiyoruz.(işim yoğun diyor, yorgunum diyor) Bunun icin yardım almaya gidicektikki kavga ettik. O aksam internetten biriyle tanıştım. Adam deli gibi bana iltifat ediyor guzel sozler sozluyordu. Zaten boşluktaydım. 2 gun boyunca konuştuk.. konu sonunda Sex muhabbetine de geldi yazışarak. Ne sesimi duydu. Ne kendi fotoğrafımı gonderdim. ( yabancı bi kadının resmini gonderdim bu benım diye) sex muhabbeti yaparken, adam kendi ozel yerinin fotoğrafını gonderdi. Ozaman başımdan aşağı kaynar su dokuldu. Tamamen iletişimi kestim sildim. 2 gunluk bi olay olsa da sesimi ve fotoğrafımı gormese de bende muthiş bi pişmanlık var. Eşime bu konuyu itiraf etmelimiyim? Edersem anlayışlı karşılamıycak... kendi vicdanım da hic rahat değil? Boyle bir olayı yaşayan aramızda kişiler var mı ? Ne yaptınız ? Gercekten kopek gibi pişmanım.
Guncelleme; .Eşimle terapiye gideceğiz onu ikna ettim.Terapiste bu yaşadığım olayı sizce anlatmalımıyım? Anlatırsam eğer eşime bu olayı soyler mi? Soyleyeceğini zannetmiyorum. Siz ne duşunuyorsunuz?