olayı anlatıyorum. Bayramın 3. gunu ben annemlere ziyaret icin şehir dışına cıktım eşim de 2 bekar arkadaşıyla birlikte denize gitti. Gece saat 4 sularında uykumdan uyandım ve onu goruntulu aradım bana eve donuyoruz dedi arabada erkek arkadaşlarıyla birlikteydi. Telefonu kapatınca instagrama girdim ve bekar arkadaşlarından birinin yabancı bir kızla bira icerken fotoğraf attığını gordum o gece kaos icinde gecti kavga ettik o da olanları yalanladı ben onların yanında değildim bilmiyorum haberim yok vs. Ertesi gun blof yaptım kızlarla konuştuğumu ve herşeyi bildiğimi soyledim ve o da blofumu yedi dokuldu. 2 kız 3 erkek bira icmişler kızlar sırpmış sohbet etmişler halay cekmişler benim eşim kızlardan birine halay gostermek icin SADECE KOLUNA DOKUNMUŞ (soylediği bu) sonra kızları otellerine bırakmışlar kapıda beklemişler ama kızlar bunları ekmiş ve cıkmamış otelden. Evet şimdi olanları buraya yazınca her şeyin apacık ortada olduğunu ve niyetlerinin ne olduğunu ama umduklarını bulamadıklarını eşimin beni apacık aldattığını anlıyorum. Boşanmak beni hep korkuttu ama başka carem yok sanırım. 7 aylık hamileyim bu duruma duşeceğim asla aklıma gelmezdi ona guvendiğim icin kendimden nefret ediyorum.