Oncelikle merhabalar arkadaşlar ...
Sizlere şimdiden cok teşekkur ederim. Sizlere bazı sorularım olacak. Bu aralar telefon almayı duşunuyorum. Ama bir turlu karar veremedim. Bunun nedeni telefon piyasasının cok duşundurucu oluşu.
Fiyat aralığı 0-1100 lira arası. 1100 liradan aşağı olsa daha iyi olur. Oncelikle benim duşunduğum telefonları sizlere sunmak isterim.
1- SAMSUNG I8190 GALAXY SIII MİNİ
VATAN COMPUTER - SAMSUNG - I8190 GALAXY SIII M
2-SAMSUNG I9190 GALAXY S4 MINI
VATAN COMPUTER - SAMSUNG - I9190 GALAXY S4 MINI BEYAZ CEP TELEFONU - Cep Telefonu
3-LG E960 NEXUS 4
LG E960 NEXUS 4 SİYAH/BEYAZ A - AKILLI TELEFON - Teknosa.com
Ben şuan icin bu telefonları duşundum. Bunların arasında bana fiyat olarak en uygun gelen Samsung Galaxy S3 Mini. Lg de duşundum ama bu seferde lg diye bir duşuncem oldu. Şuan icin benim en ilgimi ceken telefon teknoloji olarak ta gelişmiş olan s4 mini.
Sizlerden bu yonde bilgiler istiyorum. Sadece benim verdiğim telefonlara bağlı kalmanızı istemem. Başka telefonlarda onerebilirsiniz. Sizden ricam telefonların fiyata gore en performanslısının olması .
Telefonda yapacakları şunlar :
1- Muzik dinlemeyi severim. Kulaklık ile daha cok .
2- Facebook, youtube, instagram vs kullanmayı cok severim ve internete de yeni teknolojide insanı tatmin edecek bir performansı olmasını isterim.
3- Fotoğraf cekmeyi de cok severim. Video cekmeyi de cok severim.
4- Son olarak android dunyasının vazgecilmezleri ise oyun. Oyun oynamayı da cok severim. Mesela Traffic Racer , Riptide GP, Dead Tiger 1-2, Asphalt 8, Real Race vs oyunları en azından kasmadan oynasın yeter.
Şimdiden sizlere cok teşekkur ederim. Kendinize iyi bakın. Bay bay...
SAMSUNG - I8190 GALAXY SIII M, SAMSUNG - I9190 GALAXY S4 MINI Hakkında Bilgi
Samsung0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung
- SAMSUNG - I8190 GALAXY SIII M, SAMSUNG - I9190 GALAXY S4 MINI Hakkında Bilgi