Merhabalar. Gecen sene ağustos eylul ayında Hepsiburada.com'dan Samsung Galaxy SIII'u sigortası ile birlikte satın aldım. Belli bir muddet kullandıktan sonra micro USB girişi arızalandı ve bu nedenle şarj edemiyorum. Bandırma'da ikamet ediyorum. Bu nedenle ikamet ettiğim yere en yakın teknik servis Balıkesir'de bulunmakta. En kısa surede telefonumu servise gonderdim. Telefon 3 gunde tamir edilip servis fişi ile birlikte geri gonderildi. Daha 1 hafta gecmeden cihaz tekrar arızalandı. Bu sureci toplamda 5 defa yaşadım. Telefonu gonderiyorum tamir ediliyor, daha 1 hafta gecmeden arızalanıyor. Urun artık şarj olmaktan gecti surekli arac moduna geciyor, Usb bağlayıcı takıldı/cıkarıldı gibi uyarılar veriyor. Surekli Samsung Muşteri Hizmetleri'ni arayarak cozum arıyorum hicbir yardımda bulunmuyorlar. En son telefonu Hepsiburada.com'a gonderdim "Ben cozum bulamadım bana yardımcı olun." diye. Telefonu kabul edip urun arıza departmanına aldılar. DESTECH adlı servis sağlayıcısı telefonu kabul etmedi, aynı zamanda bana 466.60 TL servis ucreti cıkardı. Nedeni ise "Anakartta yetkisiz mudahale var. Şarj soketine mudahale edilmiş. İade." imiş. Ben şuanda ne yapacağımı bilemiyorum. Lutfen bir akıl verin. 1.800 TL param cope gitmesin.