21 yaşındayım 7 aylık evliyim eşim benden 9 yaş buyuk gorumcemde 26 yaşında
duğun olmadan once melek yuzlu şefkat suyuna bandırılmış guzeller guzeli gorumcem evlendikten sonra hatta hemen sonra duğun ertesi kayınvalidem ile kayınpederimin elini opmeye gittiğimizde bile bambaşka biri halie geldi
ilk sinir olma durumumu o gun yaşadım ... eşimle 4 aylık bir tanışma sureci sonrası evlendik her şey cok cabuk gelişti o sabahta annemler işte evliliğiniz ilk gunki gibi kalsın vb. laflar soylerken gorumcem atladı aaa onlar daha korpe yarım yıl olmadı tanışalı hemencik birbirine vuruldular bir laf vardır hızlı yaşayan erken olur diye bunlarında evliliği hızlı başladı erken biter dedi ve bir kahkaha aynen bu cumleyi kurdu dun gibi aklımda hic unutmam... tabi kimse o an cevap bile vermedi ona herkesin suratı duştu
bu sıralar annemler tutturdu cocuk yapın cocuk yapın eşimde istemiyor pandemi donemi ne olacağı belli değil acelesi yok gibisine aile arası oturuyorduk gorumcem de diyorki bence gece bırakmayın şimdiden calışmaya başlayın ya meralin cocuğu olmazsa kısırsa en azından abim yaşlanmadan tup bebeğe başlarsınız diyor ya boyle bir şey soylenebilirmi Allah aşkına ya
eşim esnaf bu sıralar işleri cokta iyi gitmiyor ama şukur birikmiş paramız var
ramazandan once haftaici bana kahvaltıya geldiler zaten evlerimizin arası yurume mesafesi 2 dakika gorumcem evli değil neyse geldiler bende konusunu actım boyle boyle işler pek iyi değil gibisinden balkondan laf atıyor ağzında sigara eeeyvah eyvah şimdi bunlar tuvalet kağıdı parasını bile babamdan isterler gelin lafını actığına gore dedi ... yani onlar gidince hungur hungur ağladım o kadar gucume gittiki .. ki eşiminde maddi durumu cok şukur gayet iyi ... eşime anlatıyorum o benim kardeşim sen yokken o vardı onu ezemem sen karımsın o kardeşim onunla aranda gecenleri bana anlatma kendi aranızda hallet halledemiyosanda sindir diyor ...
bardağı taşıran son damlaya geldi sıra ...
mubarek gunler oturduğu yerden kim kurcaladıysa artık eşimi aradı bağırıyor bende yanındayım sesi duyuluyor elinden alıp hoparloru actım eşimde tepki bile gostermeden gayet sakince dinliyor elinden almama da tepki gostermedi durduk yere beni şikayet ediyor yok saygı denen şeyden haberi yok anne babası eğitememiş cahil insan bile bundan terbiyeli kız yetiştirir bir şeyden anladığı yok yaptığı patatez kızartması bilemi cirkin olur işi gucu dizi izlesin gelinim mutfakta izlesin belkii bişey oğrenir nerden buldun sen bunu ona vereceğin sigara parasıyla git dilencilere ver ... neler neler soyluyor zaten o an hungur hungur ağladım bir şeyde soylemiyorum eşim istemiyor aramız bozulcak
ne yapayım kızlar nolur soyleyin