Arkadaşlar merhaba, uzun bir suredir bazı problemler yaşıyorum ve sizlere bu konuda danışmak/fikir almak istedim. Yaklaşık 9 senedir birbirimizin hayatındayız. Eşim ile sevgililik donemimiz iyi gecti diyebilirim ama zaman zaman ufak guven problemleri yaşadık. İ Pandemi başlangıcı olan mart ayına kadar her şey cok guzeldi. Ara ara sorunlarımız oluyordu herkes gibi ama genel itibariyle mutluyduk. Bu olaydan sonra bana surekli eşimi kotulemeye başladı. Cok sıkıcı, bencil, iğrenc bir insan gibi tanımlamalar yapıyordu. Ben de cahillik işte yok sana oyle geldi kızdığın icin deyip geciştirdim. Ama bu surecten sonra eşimle aramda buyuk bir soğukluk oluştu. Aksi gibi bir de buyuk bir tartışma yaşadık. Bu durum beni son derece rahatsız etti. Eşimle aramızı duzelttik derken bu seferde annem sorun cıkardı.Eşim bu noktadan sonra aileme karşı soğuk davranmaya başladı bana da bu durumdan rahatsızlık duyduğunu belitti..Ben bu durumdan sonra mesafe koyup gitmemeye başladım. Onlarda bu gitmemenin eşimden kaynaklandığını sanırım duşunduler. Onlarda eşime karşı garip bir tavır aldılar. Ne zaman ortalık sakinleşti tam diyorum annem yeni bir olay cıkarıyor.Enişteme karşı asla boyle değil hatta cok cok iyi ama benim eşim onlara saygıda kusur etmemesine rağmen ona karşı boyle davranıyor. Ben istiyorum ki araları iyi olsun. Bu olayların hepsi uzerime oyle bir yuk bindirdi ki tum gunumu duşunerek ve uzulerek geciriyorum. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin.