merhabalar,

benim kendime bile soz geciremediğim bir olay geldi başıma ;

universiteye gitiğimde tanışmıştım. onunla oda universite gitmiş fakat okulunu yarı yolda bırakmış ve gelmişti. onunla tanışmamız bir arkadaş vasıtasıyla olmuştu. biribirimizi ilk gorduğumuzde hoşlanmıştık fakat biribirimizi tanıştıracak birileri gerekiyor ve o fırsatta olmuştu.bir cafeye gittik ve okey oynuyorduk onun telefonu caldı ve efendim cnm diye actı. ben orada bitmiştim zaten başka birisi var hayatında diye...masadan kalktı dışarıya cıktı. benim moralim sıfırlandı, arkadaşlara kalkalım mı diye sordum yuruyerek eve giderken o da geldi. sonradan oğrendim en yakın arkadaşıymış bir aradada benide tanıştırdı. herşey cok guzeldi o kadar guzeldi kii mutluluktan havalara ucuyordum. ailesiyele tanıştım derken nişanlandık guzel bi organizyonla mutluluğum kat va kat artmıştı. nişanlıydık artık anneme soz vermişti nişanlım okuluna devam edeceğine dair o okuluna gitti bende okumaya gittim, herşey cok guzeldi birbirimizi cok ozlemiştik ilk opuşmemiz cok guzeldi ayaklarım yerden kesilmişti. o gece hic uyumadık biribirimze bakmaktan aşıktım olesiye kalbim bir kelebek gibi ucuyordu. neyse zaman o kadar cabuk gecmiştiki bizim nişanlalı 2 yıl olmuştu ben ona iyice alışmıştım. 15 tatilde geldiğinde onun olmuştum. onunla yapmış olduğum ve yaşamış olduğum şeylerden hic utanmamıştım. artık onundum oda beni cok seviyor bende onu cok seviyordum. okulum bitmişti. onunla goruşebilmek icin alttan des bırakmıştım. ailemin haberi yokken okuduğu yere bile gitim sanki kendi universiteme gidiyormuş gibi yapıp gitmiştim. hic korkmadan başıma ne gelir derdine duşmeden gitim cok vakit gecirdim. her buluşmamızda fırsat buldukca beraber oluyorduk hic birinden pişman değilim. birgun ailemle tartışmıştım ailem ne zaman duğun alacak attık yeter 3,5 yıl oldu evlenin artık diye baskı yapmaya başlamıştı. onun ailesinde hic ses yok annem ayrıl dedi burada bitsin bu olay dedi bende olmaz seviyorum ne olursun birşey soyleme dedim. olaylar sarpasardı ve ben aileme onunla birlikte olduğumu acıklamak zorunda kaldım.o anı duşunemiyorum. kavgalar başladı annem babama soyle ilk defa babamdan bu kadar dayak yemiştim o kadar kufur hic duymadığım ağıza alınmayan laflar ve derken herşey bitti annem nişanlıma bir suru kotu laflar soylemiş. babamda aşktan sevgiden anlamaz kendisi oyle bir duygu yaşamadığı icin bilmez ben artık ben değildim nişanlım beni bir kere bile aramamış sormamıştı nasılsın diye uzun zamandan sonra işe başladım derken gunlerden birgun mailime mesaj gelmiş. baktım eski nişanlımdı. bana nasılsın diye soruyordu... maile cevap yazdım derken mailleşmelrimiz başlamıştı. ailem beni başka birisi ile zorla nişanladı ve ben hic mutlu değildim ailemin umrunda bile değildim. kacıp gitmek istiyordum eski nişanlıma gel beni alıp git dediğimde olmaz demişti. ailemin nişanlamış olduğu adamdan bir şekilde ayrıldım. ama onun bana hayır diye cevabı her seferinde kalbimi yakıyordu. olecektim artık nefes alamıyordum. yıllar gecti gelmedi gozum hep yolda onun telefon numarası hafızama yazılmış bir turlu silinmiyordu. her aradığım kapalıydı. artık umidim kesilmişti. şirketim değişmiş başka bir yerde calışırken başka biriyle tanışmıştım.onun zamanla arkadaş olduk başımdan gecenin hepsini ona anlattım cok uzulmuştu. ilk defa rahatladımı hissetmiştim. o kadar doluydum ki nefes almak benim icin cok zordu. zamanla ona alışmıştım arkadaşlığımız hoşlanmaya donuşmuştu. bir gun calışırken guvenlikten aradılar ve seninle goruşmek isteyen biri var diye bir baktım. ooo eski nişanlım ne diyeceğimi ne soyleyeceğimi bilmiyordum kotu durumda olduğu belliydi. konuşmak istediğini soyledi ve konuştuk bende onca şeyden sonra guruma yenik duşurek başka birisi var hayatımda dedim ve herşeyi orada bitirdim. o gitti ben oylece kalakaldım yerimden kalkamadım. derken zaman gecmiş arayan soran olmadı. bende artık umidimi kestim hic neden nasıl nicin gibi sorular sormadan başlamadan biti gitti. yeni tanıştığım adam onu sevdiğimi biliyordu ben uzulmeyeyim diye benimle evlendi. guzel gunler gecirdim onunla fakat hep icimde o vardı kalbimin bir koşesinde hep unutmak istedim olmadı beceremedim başka birin severken başka bir insanla olmak ve ona caktırmamak ne kadar zor bilseniz anlatamam artık yoruldum. bir kızım oldu doğumdan sonra bana birşey oldu yuruyemedim ama hep eşim yanımdaydı. birgun merdivenden duştum ve o benim hayatımı maf etti 2 gun yogun bakımda kaldım. o arada olumle adeta savaştım karşıma o cıktı eski nişanlım bana hakkını helal etmediğini ve sorular soruyordu. yoğun bakımdan cıkınca bir turlu atamadım o yaşadıklarımı ve o gunden beri de surekli onu aradım bulamadım. sonra bir gun arkadaşım bilinmeyen numraları aramamı soyledi ve bende başladım aramaya 7-8 kişi ile goruştum. onlar değildi. dun bir numara daha buldum ve aradım. burada da beyinden hasar gorduğum icin bazı bolumler silinmiş fakat onun olduğu bolum silinmemiş ilk başta hatırlayamadım. sonra tekrar o numara beni aradı ve actım sensin demi dedi kim diye cevap verdim. ben senin eski nişanlınım dedi ben oyle kaldım kotu bir olay gectiğini ve helallik istediğimi soyledim ve hakkım helal olsun dedi ve kapattı daha soyleceklerim bitmemişti. oylece kaldım, onu ozlediğimi,onsuz yapamadığımı soyleyemedim. butun gun ve butun gece bekledim. dun eve gidince o kadar yorgundum ki saat 21:30 yattım. olmadı yani gene beceremek konuşmayı ne yapacağım nasıl unutacağım.. yardım edin lutfen delireceğim artık..