Dert olarak okumayın ama bunu yazmasam da rahatlayamazdim.
Eşimin ailesiyle aram iyi değildi zaten ozellikle gorumce ve annesiyle. Nedenlerinden bir tanesi ceyiz dizilirken eve geldiğimde ellerini opup hoş geldiniz dememişim.
Neyse..
Bayramdan iki hafta once onemli bi ameliyat gecirdim. Başımdan bi tumor alındı.
Eşimin ailesi gecmiş olsun icin yanıma gelmeyi bırakın aramadilar bile hatta mersine gittik diye yalan soylediler. Sadece kb arayıp 'gecmiş olsun biz de işte birden mersine geldik oyle' tarzında bi konuşma yaptı. Tabi gorumcem de aramadı, kendisi evli ve biz aynı sokakta oturuyoruz.
Neyse yalan ortaya cıktı tabi zaten ben başından inanmamıştım. Eşime onun bi sucu olmadığını ama ailesiyle bir daha gorusmeyecegimi soyledim. Hak verdi tabi o da.
Bayram gunu geldi şimdi. Esimin halası da ailesinin ust katında oturuyor. Dış kapıdan iceri girdik ben doğru halasına cıktım eşim de ailesinin yanına gitti bunu da annesi gordu. Sonra eşimle annesi biraz tartıştı bu yuzden seslerini duydum.
Hic pişman değilim valla oncesinde de numaramı silmislerdi durduk yere bisey dememiştim.
Eşimle de cok konuştum benim yuzumden ailesiyle arası kotu olduğu icin ama hicbir zaman dolduruşa getirmedim. Aksine benim yuzumden ailesiyle arasına mesafe koymamasi gerektiğini de hep soylerim. Sonucta ana baba yani.
Ama bazı insanlar fitne fesattan beslenir ya bunlar o turden.