Esimin insategrami var benim yoktu. Ben de gecen gun actım kendime. Sonra eşimin ismini arattim ve profili herkese acık olduğu icin takip ettigi kisilere baktım bir tane kadın ismi cıktı tanimiyordum ama ustunde durmadım. Kadını tanımıyorum ve hic ismini duymadım eşimle ne gibi bir tanisikligi var bilemiyorum.
Sonra bende kendi hesabimdan ona istek gonderdim. Benim kullanıcı hesap ismim cocuklarimin ismi bu arada.
Ben kadina istek gonderdikten sonra arama butonuna tekrar ismini yazıyorum cıkmıyor. Esimin listesine bakıyorum gozukmuyor takipci sayisi aynı.
Bugun tekrar baktım. Kadının ismi hicbir yerden cıkmıyor. Arkadaşa baktirdim o da cıkmıyor dedi. Ve bu kadını sadece eşim takip ediyordu.
Veeeeee bugun esimin takip ettigi kişi sayısı 2 kisi eksildi.
Kadın birkac gun once listede gozukmuyordu sayi aynıydı bugun hem gozukmuyor hem de sayısı duştu. Ben ilk defa instagram kullanıyorum.
Bilen bireri bunun ne demek olduğunu acıklayabilir mı?
Kafamda deli sorular.
Bu arada eşimle kavgaliyiz o yuzden hesap soramuyorum ki sorsamda sacma sapan cevaplar verir eğer ortada aldatma varsa.

Kadın esimi takip etmiyordu
Sadece eşim kadini takip ediyordu

guncelleme: artık kadın arama butonunda goZukuyor aynısı isim soyisim ve kullandığı bir rakam var o bile ayni