(Bu alana dert gibi gorduğumuz şeyleri yazıyoruz galiba sonunda uygun konuyu buldum ) Selamlar arkadaşlar. Vakti zamanında boyle bi iliskiyi tecrube edinmis olanlar var mı?
Tamam, yepyeni bir iliski henuz (3.aya giriyoruz ) ben 21 o 23.
Okulu bitti ama okuduğu alandan alakasız zor bir iş de calışıyor. Ben de henuz devam ediyorum egitime.
Zaten boyle kısa bi sure de boyle hayallere kapılarak teklif falan beklemiyorum. Sadece bazı şeylere takıldım, belki de buruk his ediyorum, tabir bulamadım hissime. Anlatsam dinler misiniz ?
Onun dedikleri de gayet mantıklı. Şoyle duşunuyor “duzenım hazir kusursuz olmadan maddiyatım duzelmedende gel hadi diyemem once duzen” diyor. Yani “iş - birikim - gelecek icin gerekli şeyler maddi manevi birikim - sorumluluk alabilmek“ kastettikleri bunlar.
Zaten eskiden uzak mesafe iliskisine karşı olduğunu soylerdi ama bi sure sonra basladı iliskimiz )) ama iliskimiz de birbirimize iyi geldiğimiz konusunda hemfikiriz. Maddi acıdan da kendini bi tık zorlayıp 6-8 saat yol gidip geldi yuzyuze goruşup tanışıp vakit gecirmek icin. Ki bu da iyi oldu pekiştirdi iliskimizi. Ailesi beni tanımıyor sevgilimin anlattığı kadar cat pat biliyorlar. Bugun mevzu gecmiş ailesinde ben ile ilgili. Ona direktif vermeye başlamışlar “bak kızı uzme” falan vs. Ama sevgilim diyor ki “belki sevmeyecekler seni bilemeyiz tanışmadınız henuz ama seni tanımadan bile bana karşı dahi koruma icindeler “ diyor evet bu guzel bir şey. Demiş ailesine “zaten birbirimize umut vermiyoruz sadece suan birbirimize iyi geliyoruz iliskimiz var” demis. Bende haklısın dedim. Ve dedi ki “şu an sana ımut versem daha mı iyi ama ben demek isterim ki maddiyatım iyileşsin bazı şeyler kusursuz olsun istiyorum ve o an dusunurum evlilik konusunda olumlu olarak” diyor. Ben de hak veriyorum. Bi iliski olarak bakarsak aramızdaki iliskiyi beğeniyoruz. Ancak babası erken evlenmesini istediği icin evlerinde evlilik konusu sık acılıyor onlar oyle dedikce benimki de kacıyor mevzudan. Ben de zaten ona “ beklemem seni geliyorsan gel yoksa baybay” demiyorum. Onunla hemfikirim bu konuda. Ama benim anlamadığım neden bu konular acılınca uzuntu hissettiğim ..bunu anlamıyorum. Tamam ona hak veriyorum ..duzen olmadan evlensek ne olacak yarın bi gun ayrılık kacınılmaz olacak anlaşmazlıklar doğunca ...nedense sadece “buruk” diye tabir edebileceğim bir his hissediyorum yani “ya duzelmezse islerimiz maddiyatı yoluna koyamazsak yuva yapacak kadar gelecekte ne olacak iliskimiz sevgimiz” diye gelen bi tedirginlik yani aslında bu kadarcık kısa bir iliski sureci icin 5-10 senesi sonrasını duşunup uzulmek sacmalık farkındayım ama....genclik de mi oluyor bu kadar fazla duşunme olayı bilemiyorum ama tam kafa kafaya uyuştuğum biriyle beraber olduğum icin “aman duzenimiz olmazsa borc icinden cıkamazsak (onunda borcları var borcu olmayan kaldı mı ya ) ) duzen kuramazsak “ ..aman aman aman fazla yazdım gozlerinizin sabrını sınar gibi ..