Herkese merhaba. Biliyorum baziniza gore dert sayilmaz benimki ama bana gore cok buyuk bir dert araba kullanmak. Araba aldım ehliyetim de var ama gel gelelim ki araba kullanmak dert oldu. Hele ki aileden birileriyle. Once kardesimle denedim. Az cok surdum arabayı. Ama babamla surmeye başlayınca oldu olanlar. Arabayı stop ettirip durdum. Bu tarzda sur bunu yap diye diye ben bildiklerimi de unuttum. Bildiğin yanlış deyip durdu. Ustune kardesim icin de o ne bilsin surmeyi benden oğren dedi. Tabi yolda sunu yap bunu yap uce al ikiye al sola don sağa don ben sinyal verip donuş yaparken bile aynaya bak ha deyip durdular babam ve arkadaşı. Babama aynaya bakıp donuyorum dedim kac kez yok. Bugun de koyden ilceye kadar sen sur dedi. Arabada da ben kardesim babam ve babamın arkadasi vardı. Tabi yine ayni komutlar. Arabayi doğru sursem bile bir laf. Zaten heyecan yapıyorum mutlaka bir kulp takıldı. Neyse tam hastane bahcesine yaklastik bana yavasla dedi ben de yavaslayip direksiyonu tam sağa kirdim ucu birden dur dur dur demeye başladı tabi ben iyice heyecan yaptım biraktim freni iyice hiz yaptı araba sonra neyse frene basıp durdum. Onlarin birden konusmasi yuzunden az daha kaza yapacaktim. Bana bir suru laf. Buyuk kazalar yaparsin demeye başladılar. Benim sinirlerim iyice bozulduğu icin ağladım orda. Bana karismayin dedim , , babam sağda dur demek istemis meğerse. Sizden bir şey ogrenilmez sizin yuzunuzden kaza yapacaktim dedim.Babam da alındı herhalde ben oyle dediğim icin. Kimse de bu kiza her bir agizdan bir şey diyoruz ne hissediyor demiyor. Bana akıl verin ne yapmalıyım?