Herkese hayırlı, mutlu gunler.
Ben Ankara'da Doktora oğrencisiyim. 4 ay once Almanya'dan 1 yıllık bir eğitimi bitirerek dondum. Bu surede bir yazılım muhendisiyle tanıştım. Kendisi Pakistan'lı. Tanışmamız da aynı okulda ve aynı iş yerinde calıştığımız icin dostca başladı. Cok terbiyeli, kendini bilen, ahlaklı bir insan. Benimle bu sure boyunca yıllardır tanıyormuş gibi arkadaşlık etti, bu sadece arkadaşlık olarak kaldı.
Onu gorduğumden beri bana da bir şey oldu. Ben asla ilk goruşte aşka inanmazdım ama sanki yıllardır tanıdığım birini tekrar gormuşum gibi oldu. Cok yakınlık duydum, aştan da ote tuhaf bir histi. Hatta gunlerce yemek yiyemedim, işime odaklanamadım, şoka girmiş gibi dolaştım oylece. Şimdi bu soylediklerim mantıksız geliyor olabilir ama onunla konuşurken sanki kendimle konuşuyormuşum gibi geliyordu. Ne duşunduğunu bile anlayabiliyordum. Oylece 1 sene boyunca ikimiz de aynı şeyleri hissettik, dostca aynı ortamlarda bulunduk, birkac kere oturup sohbet ettik bu kadar. Sonra bu 1 senenin sonunda ben doneceğimde bana beni ilk gorduğunden beri şokta olduğunu, beni uzun suredir tanıdığı hissine kapıldığını, hatta beni goremeyince, konuşamayınca nefes alamadığını, bana karşı cok yoğun bir sevgi hissettiğini soyledi. Ben de kendisine karşı aynı hislerim olduğunu gizlemeden yapamadım. O benden daha sonra ulkesine dondu, ben de 4 ay once Turkiye'ye geldim.

Ama bir sorun var ki butun bunları soyledikten sonra ağlayarak, ozurler dileyerek evli olduğunu bir de kızı olduğunu soyledi. 2 yıl once evlenmiş 11 ay sonra staj icin Almanya'ya gelmiş vs... Şimdi her an, her dakika bana mesaj yazıyor. Boş zamanlarında arıyor. Ankara'ya gelmek istediğini soyluyor. Bu sure boyunca eşi iki kere evi terk etti. Ancak yeni evliyken de defalarca aynı şeylerin olduğunu soyluyor. Eşi ve ailesi ile ilgili bir cok şey paylaştı. Ben de kendisiyle bircok şey paylaştım. Yaptığımın doğru olmadığını, masum bile olsa hislerimin bile doğru olmadığını biliyorum. Kilometrelerce oteden yuvasını asla yıkmak istemiyorum. Surekli eşiyle arasını duzeltmeye bile uğraşıyorum... nasıl tuhaf bir durum anlayamıyorum. benden kimsenin haberi yok, ondan da kimsenin haberi yok. ama biz belki de bu dunyada birbirimize en yakın insanlarız.

Surekli bana benimle evlenmek istediğini, gormek istediği insanın ben olduğumu soyluyor. Bana bazıları kızabilir biliyorum. Turkiyeye gelmek icin uğraştığını hissediyorum ama bir şey soylemiyor. Ne yapmam gerekir bana fikirlerinizi soyler misiniz... Defalarca iletişimi kesmeyi denedim. O da bir kere denedi bu cabalarımız sadece birkac saat surdu o bana her gun komik şarkılar soyluyor Turkce konuşmaya calışıyor, bana eşek sıpası demeyi oğrettim herkese eşek sıpası diyor... şimdi ben ne yapacağım