Onceki konumda eşimle birlikte calıştığı bir bayan icin tartıştığımızi yazmıştım 1 hafta kuslukten sonra bir tanıdık aracı olmuş eşim geldi ozur diledi ıs stresi falan filan neyse konuştuk barıştık. gecmişte benim esimin uyku hastalığı vardı uyuyup uyanamamak 2 gun 3 gun uyanamıyor ise gitmiyor duzen oluşturamiyordu uyandırmaya calışırsam aşırı sınırlı oluyor yakip yıkıyor sonra pişman oluyordu . Dra gitti tedavi oldu 1 senedir iyidi ama bu ayrılık surecinde tekrardan hastalığı nuks etmiş sabah kalkmıyor cocukları kreşe bırakmıyor ise gec gidiyor (kendi isi) sorumluluklarını başkasına yani bizlere yıkıp uyuyor 3 gun dayanabildik kac sene uğraştık heba etme biraz caba goster diye cok uğraştım ama yok ters cevaplar aldim yaşadığım hayal kırıklığı ile bende ofkeme hakim olamadım ve buyuk kavga cıktı hakaretler edildi cocukların yanında kaba tabir itiş kakis oldu ve ben cocuklarla evden cıktım o eşyalarını alıp evden gitmiş biz geri geldik eve artık olmayacağını biliyorum ama icime bir sıkıntı girdi sanırım boşanma stresi sadece dertleşmek amacım lutfen blof yaptın adam yemedi tarzı şeyler yazmayın biliyorum artık biz bosanacagiz ama icimde bir ateş yanıyor korkuyorum bor taraftan belki boşanmış cocuklu bayanların iyi olduğunu duymak beni rahatlatır.