Vallaha hep başkalarını somuruyoruz ama şimdi ben kendim kesip kırpıp uğraşıp misal en ilginc araba kazalarını tek videoda derlemek istiyorum.

Tabi bu epey uğraş gerektirecek bir iş olucak en sağlam kazaları bulmak icin izlemek gerekicek sonra videoları tek tek indirip kırpmak vs. emek cok olucak bu işte yani.

Şimdi hal boyle olunca diyelim videomu uzun uğraşlarla hazırladım attım youtube a, şimdi evet youtube a ilk atan ben olucam ve video bana ait olucak ama korkum şu ya benim video patlamadan once başkaları benim videoyu somurup patlatırsa?

Bir bakmışsın uğraş verdiğim videom 2k da kalmış başkası videomu calmış 100k yapmış. Bu yuzden emek vermeden once bunu nasıl aşabilirim size sorayım dedim?

İşin Ozeti: Kendi Hazırladığım bir videoyu başkalarının kullanmasını partner olmayan, normal kanalımla nasıl engelleyebilirim? veya engellemek mumkun mudur? Video icine logo bassam ne değişir ki? Yani logo basınca başkası alıp yayınlayamayacak mı video mu?

Oğrenmek istediğim şu: Kendi hazırladığım videomu başkalarından nasıl koruyabilirim? Cok teşekkurler.

---------- Mesaj saat 06:36:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:14:37 civarında gonderildi. ----------

Bu konuda tecrubeli ve bilgili arkadaşların onerilerini bekliyorum.