Bizim apartmanın tam karşısında başka apartman var mesafe cok yakın 1,5 ya da 2 metredir sanırım. Balkon ve pencereler birbirine bakıyor. Karşıda kim var hic bilmiyorum karı koca diye duydum. Bu kadını 1,2 balkonda gordum. Bunlar asla guneşliği acmazlar (perde) bazen balkonun kapısını acıyorlar perdeyi yine cekiyorlar. Yani cok gizemliler. Biz ise biraz daha rahatız gunduz hep tul perde cekilidir bazen onu da acarız. Malum yaz olduğu icin sıcak ve esinti gelsin diye perdeyi yarı kapattığımız olur akşamları. Oturma odası ve mutfaga denk geliyor zaten.

Her neyse gelelim asıl konuya hanımlar şimdi ben mutfaktayım akşam saatleri perde cekili değildi. Hı bu arada bunlar lambada acmıyor cok cok nadir goruyorum ışığın acık olduğunu oo da 4,5 dakika sonra kapatıyolar. Ben bulaşık yıkıyorum muslukta tam cam kenarı . Bunların ışığı yandı ben 1, 2 baktım pencerenin onunde bir karartı var tuhafıma gitti umursamadım. 1,2 yine gozume carptı kadın perdeye yamamı vurmuş diye duşundum. Sonra dank etti ki o karartı ( oyle mi derler bilemedim ) telefon şeklinde yine ihtimal vermedim. Bulaşıklar bi 10dakika surdu işim bitince balkona cıkıp baktım. O şey gercekten telefondu ve dik bir vaziyette kamera cama donuktu. Yok ya dedim yapmazlar dedim. Gitiim yan odaya bizinkilere dedim onlarla mutfaga geldik ki camın onundeki telefon yok. İşte o zaman emin oldum ki gercekten cekmişler bizi. Ya balkondan bakınca fark ettiğimi sinsi yılan gordu ya da bizimkilere biraz telaşla bağırarak dedim sesimi duydu evler yakın dedğim gibi. Arkada pusuda beklliymş demek ki.

Şu an cok tedirginim ben yanlış anlmş olabilir miyim ? Siz olsanız ne yapardınız ?